Tabbouleh Foodinin tapaan on ravitseva ja mausteinen kesäjuhlien salaatti. Salaatin raikkauden varmistaa tuore persilja ja minttu. Mausteisuuden salaisuutena piilee Foodin BBQ-mauste sekä salaatin päälle ripotellut Rosmariini Dry roasted cashewpähkinät.
AINEKSET
1 dl Foodin kvinoaa
200 g kirsikkatomaatteja tai pieniä luumutomaatteja
1 avomaan kurkku
2 persiljanippua
1 nippu minttua
Kastike:
0,5 dl Foodin oliiviöljy
3 rkl Foodin sitruunamehu
2 tl Foodin BBQ mauste
1 valkosipulin kynsi
1 tl suolaa
Lisäksi: Foodin Rosmariini cashewpähkinöitä
VALMISTUS
Keitä kvinoa ohjeen mukaan ja anna jäähtyä.
Pilko kirsikkatomaatit ja avomaan kurkku pieneksi. Laita palat kulhoon ja anna vetäytyä hetken aikaa.
Blendaa tai pilko persilja ja minttu pieneksi silpuksi.
Sekoita kastikkeen ainekset yhteen.
Valuta pilkotut kirsikkatomaaatit ja kurkut ja yhdistä ne kvinoan ja yrttien kanssa. Sekoita joukkoon kastike.
Ripottele päälle reilusti rosmariinipähkinöitä.
Huom. Pähkinät pehmenevät salaatin päällä. Jos haluat pitää pähkinät rouskuvina, laita niitä tarjolle salaatin kanssa erillisessä kulhossa.