Cashewpähkinät taipuvat moneen! Tässä herkullisessa levitteessä ne blendataan silkkisen sileäksi yhdessä Provencen yrttien kanssa. Yrtti-cashewlevite sopii dipiksi tai leivän päälle, testaa myös pastan tai keittojen joukossa.
Uuden vuoden menussa yrtti-cashewlevite pääsee Mustapippuridipin ja Currydipin kaveriksi herkkutarjottimelle yhdessä raikkaiden kasvisten ja maustepähkinöiden kanssa.
AINESOSAT
2,5 dl (150 g) Foodinin cashewpähkinöitä
1,5 rkl Foodinin ravintohiivahiutaleita
3 tl Foodinin sitruunamehua
2 tl + ½ tl Foodinin Provencen yrtit
1 tl Foodinin kylmäpuristettua neitsytkookosöljyä, pehmeää tai nestemäiseksi sulatettua
reilu ½ tl Foodinin hienoa Himalajan kristallisuolaa
3 rkl vettä
VALMISTUSOHJE
Liota cashewpähkinöitä kulhossa, jossa n. 5 dl juuri keitettyä vettä. Pähkinät pehmenevät kuumassa vedessä nopeasti. Voit myös halutessasi laittaa pähkinät likoamaan kulhoon kylmään veteen yön yli tai vähintään 4 tunniksi.
Huuhtele liotetut pähkinät hyvin ja blendaa ne yhdessä kaikkien ainesten kanssa sileäksi. Kaavi tehosekoittimen reunoilta cashewmassaa blendauksen välissä. Koneen tehosta riippuen massan sileäksi saaminen voi kestää 1-5 minuuttia.
Anna cashewlevitteen tekeytyä jääkaapissa vähintään 30 minuuttia ennen tarjoilua. Tarjoilua varten, sekoita levite lusikalla sileäksi ja ripottele levitteen päälle n. ½ tl Provencen yrttejä.
KERÄÄ AINEKSET VERKKOKAUPASTAMME
KOKEILE MUITA RESEPTEJÄMME
Gluteenittomat omena-chiapannukakut
KERÄÄ AINEKSET VERKKOKAUPASTAMME KOKEILE MUITA CHIA-RESEPTEJÄMME
syys
Lohicurry kookosmaidolla
Lohicurry kookosmaidolla on helposti ja nopeasti valmistuva mausteinen herkkuruoka, joka sopii niin arkeen kuin juhlaankin....
huhti