Suussasulavat valkosuklaakeksit valmistuvat kätevästi Foodin ihanista herkuista: Foodin valkosuklaa cashew-pähkinöistä, valkosuklaarusinoista tai karpaloista sekä täyteläisestä Foodin cashew tahnasta. Näitä vegaanisia ja gluteenittomia herkkuja ei tarvitse odotella kauaa, sillä ne valmistuvat alle 20 minuutissa! 

TARVITSET

noin 20 keksiä

1 pussi Foodin valkosuklaacashew
½ pussia Foodin valkosuklaarusinoita tai ½ pussia Foodin karpaloita
2 dl gluteenittomia kaurajauhoja
1 dl Foodin mantelijauhoja
2 dl Foodin kookossokeria
1/2 tl ruokasoodaa
½ tl Foodin jauhettua kardemummaa
1/4 tl Foodin hienoa Himalajan kristallisuolaa
2 dl Foodin cashewtahnaa
0,5 dl kasvipohjaista maitoa

NÄIN ONNISTUT

Lämmitä uuni 180 asteeseen ja vuoraa uunipelti leivinpaperilla.  

Pilko Foodin valkosuklaa cashew-pähkinät ja suurimmat rusinat. 

Sekoita kulhossa kuivat aineet: jauhot, kookossokeri, ruokasooda, kardemumma ja suola. 

Lisää joukkoon Foodin cashewtahna sekä kasvimaito. Sekoita taikina tasaiseksi. Sekoita käsin joukkoon vielä pilkotut valkosuklaa cashewt ja rusinat.  

Ota taikinasta noin 1,5-2 rkl per keksi, pyöritä palloksi ja litistä leivinpaperin päälle. Jos keksit eivät mahdu yhdelle pellille, paista kaksi pellillistä erikseen. Paista keksejä noin 8-10 minuuttia tai kunnes ne ovat kullanruskeita. 

Anna keksien jäähtyä pellillä noin 15 minuuttia. Keksit säilyvät huoneenlämmössä rasiassa noin 2-3 päivää ja jääkaapissa noin viikon.  

POIMI AINEKSET SUORAAN VERKKOKAUPASTAMME

-10%
2,69 
Lisää ostoskoriin
-15%
1,66 
Lisää ostoskoriin

Jauhot & kuidut

Mantelijauho, luomu 350g

9,95 
Lisää ostoskoriin

Kaikki tuotteet

Kookossokeri, luomu, 230g

2,59 
Lisää ostoskoriin

Kaikki tuotteet

Kardemumma, Luomu 11g

2,69 
Lisää ostoskoriin
1,89 
Lisää ostoskoriin
-15%
Varasto loppu

Kaikki tuotteet

Cashewtahna, luomu 250g

5,52 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sinulla ei ole vielä tuotteita toivelistalla. Jos haluat tallentaa tuotteen toivelistallesi klikkaa sen kohdalla näkyvää sydänkuvaketta.

Toivelista