Suussasulavat valkosuklaakeksit valmistuvat kätevästi Foodin ihanista herkuista: Foodin valkosuklaa cashew-pähkinöistä, valkosuklaarusinoista tai karpaloista sekä täyteläisestä Foodin cashew tahnasta. Näitä vegaanisia ja gluteenittomia herkkuja ei tarvitse odotella kauaa, sillä ne valmistuvat alle 20 minuutissa! 

TARVITSET

noin 20 keksiä

1 pussi Foodin valkosuklaacashew
½ pussia Foodin valkosuklaarusinoita tai ½ pussia Foodin karpaloita
2 dl gluteenittomia kaurajauhoja
1 dl Foodin mantelijauhoja
2 dl Foodin kookossokeria
1/2 tl ruokasoodaa
½ tl Foodin jauhettua kardemummaa
1/4 tl Foodin hienoa Himalajan kristallisuolaa
2 dl Foodin cashewtahnaa
0,5 dl kasvipohjaista maitoa

NÄIN ONNISTUT

Lämmitä uuni 180 asteeseen ja vuoraa uunipelti leivinpaperilla.  

Pilko Foodin valkosuklaa cashew-pähkinät ja suurimmat rusinat. 

Sekoita kulhossa kuivat aineet: jauhot, kookossokeri, ruokasooda, kardemumma ja suola. 

Lisää joukkoon Foodin cashewtahna sekä kasvimaito. Sekoita taikina tasaiseksi. Sekoita käsin joukkoon vielä pilkotut valkosuklaa cashewt ja rusinat.  

Ota taikinasta noin 1,5-2 rkl per keksi, pyöritä palloksi ja litistä leivinpaperin päälle. Jos keksit eivät mahdu yhdelle pellille, paista kaksi pellillistä erikseen. Paista keksejä noin 8-10 minuuttia tai kunnes ne ovat kullanruskeita. 

Anna keksien jäähtyä pellillä noin 15 minuuttia. Keksit säilyvät huoneenlämmössä rasiassa noin 2-3 päivää ja jääkaapissa noin viikon.  

POIMI AINEKSET SUORAAN VERKKOKAUPASTAMME

2,99 
Lisää ostoskoriin
1,95 
Lisää ostoskoriin

Jauhot & kuidut

Mantelijauho, luomu 350g

9,95 
Lisää ostoskoriin

Kaikki tuotteet

Kookossokeri, luomu, 230g

2,59 
Lisää ostoskoriin

Kaikki tuotteet

Kardemumma, Luomu 11g

2,69 
Lisää ostoskoriin
1,89 
Lisää ostoskoriin

Kaikki tuotteet

Cashewtahna, luomu 250g

6,49 
Lisää ostoskoriin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sinulla ei ole vielä tuotteita toivelistalla. Jos haluat tallentaa tuotteen toivelistallesi klikkaa sen kohdalla näkyvää sydänkuvaketta.

Toivelista