KOTIMAISET, MONIPUOLISET TINKTUURAT YRTEISTÄ JA SIENISTÄ

Kotimaiset tinktuurat pakurista, reishistä ja ruusujuuresta ovat vaivaton tapa lisätä sienten ja yrttien saantia. Sekoita veteen, muihin juomiin tai nauti sellaisenaan osana monipuolista ruokavaliota!

Ihastu kotimaisiin yrtti- ja sienitinktuuroihin! Tinktuurat on vaivaton tapa lisätä yrttejä ja sieniä päivittäiseen ruokavalioon. Kätevällä pipetillä tinktuuroita on helppo lisätä veteen, muiden kylmien ja kuumien juomien sekä esimerkiksi smoothien joukkoon. Tinktuuroita voi nauttia myös sellaisenaan pipetistä.

Pakurikääpä on useilla varttuneilla lehtipuilla esiintyvä lahottajasieni, joka muodostaa puun rungolle pakureita. Suomessa pakurista on keitetty sota-aikana kahvin korvikkeeksi ns. “tikkateetä” – pakuria on siis nautittu useassa sukupolvessa. Reishi eli lakkakääpä mainitaan jo yli 2000 vuotta sitten kirjoitetussa Shen Nong Ben Cao Jing -teoksessa, ja ruusujuuri on Pohjolan vanhimpia voimakasveja.

LUE LISÄÄ TUOTTEISTAMME BLOGISTA

Taltuta kevätväsymys

Pitkä pimeä talvi vaatii veronsa, ja kevään korvilla olo alkaa monilla olla nuutunut ja uupunut...

Foodinin tarina – paremman ruokakulttuurin asialla

Luomuruoka kasvattaa suosiotaan maailman laajuisesti. Perustajamme Lasse Jalkanen on kulkenut yli kymmenen vuoden matkan paremman...

3 Comments

Maria ja Lasse Jalkanen Vuoden nuori yrittäjä -kilpailun finaaliin

Vuoden nuori yrittäjä -kilpailu on Suomen arvostetuin nuorille suunnattu yrittäjäkilpailu, jossa painotetaan yritystoiminnan ansioita. Kilpailussa...