Kun spagettikurpitsan paahtaa uunissa, siitä irtoaa herkullisia ”spagettimaisia” säikeitä, jotka sopivat vaikkapa helpon linssibolognesen kaveriksi. Foodin punaiset linssit keitetään pehmeäksi tomaattimurskan ja mausteiden kera, ja nautitaan yhdessä kurpitsa ”spagetin” ja Foodin Paramesanin kanssa.  

TARVITSET

1 spagettikurpitsa (paino noin 1,5 kg)
Foodin Extra Virgin oliiviöljyä
1 sipuli
2 valkosipulin kynttä
kourallinen kirsikkatomaatteja
1 dl Foodin punaisia linssejä
2 tl Foodin juustokuminaa
½ tl Foodin mustapippuria
¾ tl Foodin hienoa Himalajan kristallisuolaa
500 g tomaattimurskaa

Tarjoiluun: Foodin Paramesania ja tuoreita yrttejä maun mukaan

NÄIN ONNISTUT

Lämmitä uuni 225 asteeseen. 

Puolita kurpitsa ja voitele puolikkaat Foodin oliiviöljyllä. Aseta puolikkaat pellille leikkuupinta alaspäin ja paahda uunissa 30-35 minuuttia tai kunnes kurpitsa on pehmennyt. 

Keitä sillä välin linssitäyte: pilko sipulit ja valkosipuli ja puolita kirsikkatomaatit. 

Huuhtele punaiset linssit ohjeen mukaan. 

Kuullota kattilassa oliiviöljyssä sipuleita muutaman minuutin. Lisää kirsikkatomaatit sekä huuhdellut linssit ja mausteet. Sekoittele hetken aikaa ja kaada sitten joukkoon tomaattimurska. Anna hautua kannen alla kevyesti kuplien noin 20 minuuttia tai kunnes linssit ovat pehmenneet. 

Kun kurpitsat ovat paahtuneet ja linssit valmiina, täytä kurpitsat linsseillä ja paahda uunissa vielä 10 -15 minuuttia. 

Tarjoile täytetyt spagettikurpitsat Foodin Paramesanin ja tuoreiden yrttien kera. 

POIMI AINEKSET SUORAAN VERKKOKAUPASTAMME

1,89 
Lisää ostoskoriin
14,49 
Lisää ostoskoriin
-30%
2,23 
Lisää ostoskoriin

Kaikki tuotteet

Paravegano, 120g

3,95 
Lisää ostoskoriin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sinulla ei ole vielä tuotteita toivelistalla. Jos haluat tallentaa tuotteen toivelistallesi klikkaa sen kohdalla näkyvää sydänkuvaketta.

Toivelista