Juustokumina, Luomu 90g

4,17  / kpl

Alhaisin 30 päivän hinta: 4,17 

15,43 €/kg

Varastossa

juustokumina
Juustokumina, Luomu 90g

4,17  / kpl

Alhaisin 30 päivän hinta: 4,17 

ITÄMAINEN JUUSTOKUMINA MAUSTAA KANAT, KASVIKSET JA PADAT

Juustokumina eli jeera tai roomankumina on itämainen mauste, joka sopii hyvin kaikenlaisiin kasvis- ja liharuokiin. Se on oleellinen osa aasialaista sekä meksikolaista keittiötä, ja usein esimerkiksi falafelit sekä chili con carne kaipaavat onnistuakseen juustokuminan aromia. Juustokumina  on myös tärkeässä osassa intialaisessa keittiössä käytetyssä garam masala -maustesekoksessa ja currymaustesekoituksissa. Juustokuminan maku on mausteinen, lämmin ja täyteläinen, ja sitä on helppo käyttää niin padoissa, kastikkeissa kuin marinadeissakin. 

Mausteet ovat yksinkertainen tapa uudistaa tuttuja ruokia ja elävöittää vanhoja reseptejä. Uusien mausteiden kokeilu on helppoa ja hauskaa, ja uusia yhdistelmiä kokeillessa voi tulla keksineeksi vaikka uuden bravuuri-reseptin! Tyypilliset mausteidenkäyttösuositukset tarjoavat inspiraatiota ruokien tuunaukseen, mutta tosiasiassa vain mielikuvitus on rajana, kun mausteilla ryhtyy rohkeasti kokeilemaan! Yksinkertainen pasta, helppo risotto, salaatti tai muut arkiruoat saa helposti maistuviksi nimenomaan mausteilla. Tärkeintä on tasapaino – kun mausteiden käytössä harjaantuu, alkaa hahmottamaan, mikä yrtti tuo esiin minkäkin ruoan aromit ja missä suhteessa maustetta kannattaa käyttää. 

Pakattu tehtaassa, jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, pistaasi-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja heraproteiinia (maidosta).

Sisältö/Innehål

Juustokumina

Alkuperämaa/Ursprungsland

Intia

Pakkauskoko/Förpackning

90 g

1 arvio tuotteelle Juustokumina, Luomu 90g

  1. Elina (varmistettu kirjoittaja)

    Laadukas (ayurvedinen) luomumauste kasvisruokien kokkailuun.

Lisää arvio

Katso muut kokovaihtoehdot

Puhtaat jauhot pussissa

Tuotteemme ovat huolellisuuden ja laadun valinnan tulos aina raaka-aineen alkulähteeltä tuotteen pakkaamiseen ja toimitukseen asti. Laatumme perustuu tiukkoihin kriteereihin ja seurantaan tuotannon kaikissa vaiheissa.
Selaa laatutodistuksia Lue vastuullisuustyöstämme

Saattaisit pitää myös näistä

kokeile ja ihastu

Mustikkasesonki on täällä

Vastapoimituista mustikoista valmistettu piirakka on parasta, tällä reseptillä onnistut varmasti!

Katso resepti
UUTTA BLOGISSA

Tunnetko jo viherjauheen tehot?

Listasimme blogimme puolelle syitä, miksi jokaisen kannattaa ottaa viherjuahe osaksi arkea viimeistään nyt!

Lue blogipostaus
inspiroidu

Tuo kreikkalaisen keittiön parhaat palat ruokapöytääsi

Kokosimme yhteen suosikkipalasemme kreikkalaisen keittiön mauista ja syntyi neljän ruokalajin menu

Tutustu resepteihin

Parempaa ruokaa paremmalle huomiselle

Haluamme mahdollistaa parempien valintojen ruokakulttuuria ja tehdä asiat omalla tavallamme, paremmin. Tuotteidemme perusta on yksinkertainen – niiden on tehtävä hyvää käyttäjälle, viljelijälle ja ympäristölle. Tuotteemme valitsemalla voit olla varma, että nautit laadukkaista tuotteista, joiden kestävän kehityksen mukaisesta alkuperästä huolehdimme puolestasi. Valinnallasi tuet myös suomalaista työtä ja yrittäjyyttä sekä mahdollistat raaka-aineiden viljelijöille sekä heidän perheille paremman tulevaisuuden – ympäristömme hyvinvointia unohtamatta.

Tutustu tarinaamme