Punainen linssihummus hurmaa niin arjessa kuin juhlassa! Pehmeän mausteinen ja täyteläinen hummus saa proteiinia punaisista linsseistä, ja toimii täydellisesti leivän päällä, salaattien lisukkeena tai vaikka dipiksi kasviksille. Muutamalla raaka-aineella syntyy monipuolinen herkku, joka sopii moneen tilanteeseen.

AINEKSET

Hummus

3 dl Foodin punaisia linssejä

 2 rkl Foodin vaaleaa tahinia

4 valkosipulinkynttä

1 rkl Foodin juustokuminaa

4 rkl Foodin oliiviöljyä

2 rkl Foodin sitruunamehua

½ tl Foodin chilijauhetta

½ tl Foodin merisuolaa

Päälle

200 g kirsikkatomaatteja

2 valkosipulinkynttä

1 rkl Foodin oliiviöljyä

Suolaa ja pippuria

Tuoretta persiljaa

Tuoretta timjamia

VALMISTUS

Liota linssejä vedessä vähintään 2 tuntia tai yön yli. Keitä 10 minuuttia. Lisää kypsät linssit, valkosipuli, juustokumina, oliiviöljy, sitruunamehu, chilijauhe ja suola blenderiin. Soseuta tasaiseksi. Lisää tarvittaessa vettä, jotta saat sopivan koostumuksen.

Puolita kirsikkatomaatit ja hienonna valkosipuli. Paista niitä oliiviöljyssä suolan, pippurin ja silputun persiljan kanssa. Lusikoi hummus tarjoiluastiaan ja lisää päälle tomaattiseos. Viimeistele tuoreella persiljalla ja timjamilla.

POIMI AINEKSET SUORAAN VERKKOKAUPASTAMME

(8) 3,19 
Varasto loppu

Kaikki tuotteet

Vaalea Tahini, Luomu 400g

(10) 5,95 

Kaikki tuotteet

Juustokumina, Luomu 90g

(2) 5,95 
(7) 12,95 
(1) 3,29 
(3) 2,80 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sinulla ei ole vielä tuotteita toivelistalla. Jos haluat tallentaa tuotteen toivelistallesi klikkaa sen kohdalla näkyvää sydänkuvaketta.

Toivelista