Gluteenittomat ja vegaaniset keksit pyöräytät kätevästi Foodinin aineksista! Keksit saavat somat kuorrutteet Foodinin jauheilla värjätystä valkosuklaa Herkkuisasta. 

AINESOSAT

2 dl (90 g) Foodinin mantelijauhoja
2 dl (110 g) Foodinin vaaleita riisijauhoja 
¼ tl Foodinin hienoa Himalajan kristallisuolaa 
0,75 dl Foodinin neitsytkookosöljyä, huoneenlämpöinen 
0,5 dl Foodinin kookosnektaria 

Koristeluun: Foodinin valkosuklaa Herkkuisaa, joka on värjätty ripauksella Foodinin kurkumaa, spirulinajauhetta sekä punajuurijauhetta. Kuorrutteen joukkoon kannattaa tiputtaa myös muutama tippa Foodinin sitruunamehua tai sitruuna-inkiväärimehua makua tuomaan! 

VALMISTUSOHJE

Lämmitä uuni 180 asteeseen ja vuoraa uunipelti leivinpaperilla.

Sekoita kulhossa jauhot ja suola. Lisää joukkoon huoneenlämpöinen pehmeä kookosöljy sekä kookosnektari. Sekoita kauhalla ja käsin taikina tasaiseksi. Jos taikina tuntuu liian kuivalta, voit lisätä noin ½ rkl kerrallaan lisää kookosöljyä, kunnes taikina on kiinteä ja helposti muotoiltava.

Painele taikina leivinpaperin päälle ja kauli vähän vajaa 1 cm paksuiseksi levyksi. Taikina saattaa tarttua helposti kaulimeen, joten kannattaa kaulia varovasti ja painella taikina ehjäksi.

Ota taikinasta muotilla keksejä ja laita ne leivinpaperille.

Paista keksejä noin 10-12 minuuttia tai kunnes reunat muuttuvat kullanruskeiksi.

Anna keksien jäähtyä ennen kuorruttamista.

Ota noin 1 dl Foodinin valkosuklaa Herkkuisaa ja jaa se kolmeen kulhoon. Sekoita joukkoon muutama tippa Foodinin sitruunamehua tai sitruuna-inkiväärimehua. Värjää jokainen annos erivärisellä jauheella. Aloita 1/8 tl ja lisää tarvittaessa väriainetta. Kuorruta keksit värjätyllä Herkkuisalla.

Nauti keksejä Foodinin raakaherkkujen kera!

POIMI AINEKSET SUORAAN VERKKOKAUPASTAMME

(21) 1,99 
(2) 5,95 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sinulla ei ole vielä tuotteita toivelistalla. Jos haluat tallentaa tuotteen toivelistallesi klikkaa sen kohdalla näkyvää sydänkuvaketta.

Toivelista