Lempeän mausteinen mangocurry on maittava resepti alkavaan syksyyn. Kikherneillä ja halloumilla kruunattu kookosmaitokastike yhdistää herkullisella tavalla suolaisen ja makean mangon. Tarjoa mangocurry keitetyn riisin ja naanleivän kanssa!
ainesosat
2 isoa sipulia
2 valkosipulinkynttä
3 cm tuoretta inkivääriä
1 chilipaprika
2 rkl Foodin neitsytoliiviöljyä
1 tuore mango
1 paketti halloumijuustoa
1 dl Foodin kikherneitä
2 rkl Foodin omenasiiderietikkaa
2 tl Foodin juustokuminaa
2 tl Foodin Madras curryjauhetta
1 tl Foodin chilijauhetta
1 tl agavesiirappia
1/2 dl Mangmangochutney kastiketta
1-2 purkkia Foodin kookosmaitoa
Lisäksi:
1 dl Foodin cashewpäkinöitä
Valitsemaasi riisiä
Tuoretta korianteria
ohje
Aloita liottamalla kikherneitä 8-12 tuntia etukäteen.
Hienonna sipuli ja chilipaprika sekä hienonna valkosipuli ja inkivääri. Laita pannulle ja paista oliiviöljyssä.
Pilko halloumi ja paista paloja muutama minuutti ennen kuin lisäät pannulle liotetut kikherneet.
Lisää mausteet, omenasiiderietikka, agavesiirappi, kuoritut ja pilkotut mangopalat ja kookosmaito. Anna kiehua miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia.
Keitä sillä välin riisi ja kuivapaahda cashewpähkinät suolan kanssa.
Tarjoile tämä ihana kasviscurry riisin, tuoreen korianterin, paahdettujen cashewpähkinöiden ja lämpimän naan-leivän kera.
POIMI AINEKSET SUORAAN VERKKOKAUPASTAMME
Täytetyt tomaatit