Reseptin on kehittänyt Justanotherfoodiegramin Michelle.
AINESOSAT
Keitto
2 rkl Foodinin Oliiviöljyä
1 valkosipulin kynsi
1 sipuli
1/2 dl tomaattipyree
1 tl paprikajauhetta
1 tl Foodinin juustokuminaa
1/4 tl Foodinin chilijauhetta
3 dl Foodinin punaisia linssejä
1 l vettä
2 kasvisliemikuutiota
1 rkl Foodinin sitruunamehu
Suolaa ja pippuria
Paahdetut kikherneet:
1 dl Foodin huuhdeltuja ja liotettuja kikherneitä
1 rkl Foodinin Oliiviöljyä
1/4 tl paprikajauhetta
¼ tl Foodinin juustokuminaa
1/4 tl Foodinin chilijauhetta
Suolaa
Päälle:
50g Fetajuustoa
2 rkl Foodin kurpitsansiemeniä
2 rkl tuoretta persiljaa
VALMISTUSOHJE
Tämä lämmittävä linssikeitto on täynnä makua, hyvää proteiinia kasviksista ja valmis vain 20 minuutissa!
Lämmitä uuni 200°C. Lisää huuhdellut ja liotetut kikherneet, oliiviöljy, paprikajauhe, juustokumina, chilijauhe sekä suola kulhoon ja sekoita lusikalla. Levitä kikherneet uunivuokaan ja paahda uunissa kuiviksi ja rapeiksi, noin 20 min.
Sillä välin, leikkaa sipuli sekä valkosipuli ja paahda pannulla keltaiseksi. Lisää tomaattipyree ja paista vielä muutama minuutti. Lisää loput mausteet, linssit sekä vähitellen vesi ja anna kiehua. Pienennä lämpöä ja anna keiton hautua vielä 15 min. Kun linssit ovat pehmenneet, lisää sitruunamehu sekä suola ja pippuri.
Tarjoile keitto paahdettujen kikherneiden, murskatun fetan, kurpitsansiementen ja persiljan kera.
Voit muunnella reseptiä makusi mukaan ripottelemalla päälle pähkinöitä tai vaikka Foodinin ravintohiivahiutaletta.
KERÄÄ AINEKSET VERKKOKAUPASTAMME
KOKEILE MUITA RESEPTEJÄMME
Gluteenittomat omena-chiapannukakut
KERÄÄ AINEKSET VERKKOKAUPASTAMME KOKEILE MUITA CHIA-RESEPTEJÄMME
syys
Lohicurry kookosmaidolla
Lohicurry kookosmaidolla on helposti ja nopeasti valmistuva mausteinen herkkuruoka, joka sopii niin arkeen kuin juhlaankin....
huhti