Hokkaidokurpitsa on lämmittävän mausteisen padan päätähtenä yhdessä kidneypapujen ja kvinoan kanssa. Tämä täyteläinen pata maistuu myös erikseen keitetyn riisin kanssa. Lisäämällä pataan lientä, saat siitä keittomaisempaa. 

ainesosat

noin 600 grammaa hokkaidokurpitsaa 
Foodin Extra virgin oliiviöljyä
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä 
pieni pala tuoretta inkivääriä 
2 tl Foodin kurkumajauhetta 
2 tl Foodin juustokuminaa 
½ tl Foodin chilijauhetta 
noin 5 Foodin aurinkokuivattua tomaattia silputtuna pieneksi 
250 g tuoreita kirsikkatomaatteja tai yksi tölkki kirsikkatomaatteja 
4 dl keitettyjä Foodin kidneypapuja 
1,5 dl Foodin huuhdeltua kvinoaa
8 dl kasvislientä 
suolaa ja pippuria maun mukaan 

Tarjoiluun: tuoreita yrttejä kuten persiljaa tai korianteria, tomaatteja ja Paramesania 

ohje

Pilko hokkaidokurpitsa pieniksi paloiksi. Huom. Hokkaidokurpitsaa ei tarvitse kuoria. 

Silppua sipuli, valkosipulinkynnet ja inkivääri. Kuullota niitä padassa oliiviöljyssä muutaman minuutin ajan. Lisää mausteet ja pieneksi pilkotut aurinkokuivatut tomaatit ja sekoittele hetken aikaa. 

Lisää hokkaidokurpitsapalat, kirsikkatomaatit, keitetyt kidneypavut, kvinoa ja kasvisliemi. Anna kiehahtaa, laita padan kansi päälle ja hauduta noin 25 minuuttia tai kunnes kurpitsa ja kvinoa on kypsää. 

Tarjoile pata tuoreiden yrttien ja tomaattien kera. Ripottele annoksen päälle mausteeksi Paramesania. Voit tarjota padan kanssa myös raikasta maidotonta jogurttia tai creme fraichea. 

POIMI AINEKSET SUORAAN VERKKOKAUPASTAMME

14,49 
Lisää ostoskoriin
-15%
2,97 
Lisää ostoskoriin

Kaikki tuotteet

Paravegano, 120g

3,95 
Lisää ostoskoriin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sinulla ei ole vielä tuotteita toivelistalla. Jos haluat tallentaa tuotteen toivelistallesi klikkaa sen kohdalla näkyvää sydänkuvaketta.

Toivelista