Aprikoosi-cashewleipä

Aprikoosi-cashewleipä on erityisen maistuva ja mehevä gluteeniton leipä. Cashewpähkinä on ihanan kermainen, maukas ja erinomainen proteiinin ja hyvien rasvojen lähde. Lisäksi ne sisältävät runsaasti magnesiumia, fosforia ja kalsiumia. Yhdistettynä makeiden ja pehmeiden aprikoosien kanssa saadaan maukas makuyhdistelmä – kokeile ja ylläty! 

Vaihtelemalla erilaisia pähkinöitä, siemeniä ja marjoja loihdit erilaisia vaihtoehtoja niin arkeen kuin juhlavammille brunsseillekin.

ANNOKSIA

1 leipä

Valmistusaika

15 min + paistoaika 50-60min

Vegaaninen
Gluteeniton

 

Ainekset

15-20 kuivattua aprikoosia
2 dl cashewpähkinöitä
4 dl valitsemaasi (kasvi)jugurttia
1 rkl kookossokeria
2 dl kaurajauhoja
2 dl tattarijauhoja
1 tl suolaa
2 tl soodaa

Valmistusohje

Laita uuni lämpenemään 180 asteeseen ja voitele leipävuoka

Pilko aprikoosit karkeaksi palaksi

Yhdistä jauhot, suola ja sooda

Sekoita toisessa kulhossa jugurtti ja hunaja, lisää joukkoon kuivat aineet. Jos käytät juoksevaa jogurttia, lisää tattarijauhoja 1 dl lisää

Sekoita taikinaan myös aprikoosit ja pähkinät

Kaada taikina voideltuun vuokaan ja paista uunin keskitasolla 50-60 minuuttia

YHTEYSTIEDOT

Foodin – Rawmance Oy
Alasinkatu 1-3
40320 Jyväskylä

ASIAKASPALVELU

Avoinna arkisin 8-16
info@foodin.fi
040 648 6670

YHTEISTYÖKYSELYT JA MARKKINOINTI

Maria Huovinen
maria@foodin.fi
044 0210193
Mediamyynti vain sähköpostitse.

INTERNATIONAL CONTACTS

Lasse Jalkanen
lasse@foodin.fi
+358445300036

×  

Total: 0.00

Proceed to Checkout

Coupon/Referral Code? You'll enter that at checkout.