Tämä Tuulia Talvion kikhernecurry bataatilla todistaa, ettei helpon arkiruoan suinkaan tarvitse olla valjua ja mautonta. Arvostetusta, luomulaatuisesta Madras Currysta mausteisuutta ja aavistuksen tulisuutta saava curry on makumaailmaltaan lämpöinen, ja kikherneet tekevät currysta ravitsevan ja täyttävän. Suolaisuutta ja umamia reseptiin tuo kookosamino, joka on vähäsuolaisempi vaihtoehto esimerkiksi soijakastikkeelle.
Helppoa ohjetta on myös mahdollista muokata oman maun mukaansa – vaihtele curryssa sesongin kasviksia ja löydä uusia, herkullisia yhdistelmiä! Curryn lisukkeeksi on tässä reseptissä valittu riisi, mutta curry on aivan yhtä herkullista esimerkiksi leivän tai perunoiden kera.
KIKHERNECURRY BATAATILLA AINESOSAT
2 valkosipulinkynttä
1 bataatti
½ kesäkurpitsa
1 prk kikherneitä
1 rkl kookosöljyä
1 tlk kookosmaitoa
1,5 dl vettä
3 tl Madras Curry -maustesekoitusta
2 rkl kookosaminoa (tai 1 rkl soijakastiketta)
1 pussi baby-pinaattia
1,5 dl cashewpähkinöitä
TARJOILUUN
basmatiriisiä
korianteria
limeä
ANNOS
4 annosta
VALMISTUSAIKA
30 minuuttia
gluteeniton, vegaaninen
KIKHERNECURRY BATAATILLA VALMISTUSOHJE


KERÄÄ AINEKSET CURRYYN VERKKOKAUPASTAMME
Kaikki tuotteet
Juomat
Kaikki tuotteet
Kaikki tuotteet
Kaikki tuotteet
Kaikki tuotteet