Aprikoosi-cashewleipä

Aprikoosi-cashewleipä on erityisen maistuva ja mehevä gluteeniton leipä. Cashewpähkinä on ihanan kermainen, maukas ja erinomainen proteiinin ja hyvien rasvojen lähde. Lisäksi se sisältää runsaasti magnesiumia, fosforia ja kalsiumia. Yhdistettynä makeiden ja pehmeiden aprikoosien kanssa saadaan maukas makuyhdistelmä – kokeile ja ylläty! 

Vaihtelemalla erilaisia pähkinöitä, siemeniä ja marjoja loihdit erilaisia vaihtoehtoja niin arkeen kuin juhlavammille brunsseillekin.

ANNOKSIA

1 leipä

Valmistusaika

15 min + paistoaika 50-60min

Vegaaninen
Gluteeniton

 

Ainekset

15-20 kuivattua aprikoosia
2 dl cashewpähkinöitä
4 dl valitsemaasi (kasvi)jugurttia
1 rkl kookossokeria
2 dl kaurajauhoja
2 dl tattarijauhoja
1 tl suolaa
2 tl soodaa

Valmistusohje

Laita uuni lämpenemään 180 asteeseen ja voitele leipävuoka

Pilko aprikoosit karkeaksi palaksi

Yhdistä jauhot, suola ja sooda

Sekoita toisessa kulhossa jugurtti ja hunaja, lisää joukkoon kuivat aineet. Jos käytät juoksevaa jogurttia, lisää tattarijauhoja 1 dl lisää

Sekoita taikinaan myös aprikoosit ja pähkinät

Kaada taikina voideltuun vuokaan ja paista uunin keskitasolla 50-60 minuuttia

×  

Total: 0.00

Proceed to Checkout

Coupon/Referral Code? You'll enter that at checkout.