Vietnamilaisen keittiön rapeakuorinen patonki täytetään Foodinin tapaan umamikastikkeella ja mausteilla marinoidulla tofulla, nopeasti pikkelöidyillä porkkana– ja kurkkutikuilla sekä kaiken yhteen sitovalla maukkaalla majoneesipohjaisella Banh mi –kastikkeella.

AINEKSET 

Tofu

250 g maustamatonta tofua 

0,5 dl Foodin umamikastiketta 

2 rkl paahdettua seesamiöljyä 

1 rkl Foodin omenasiiderietikkaa 

½ tl Foodin inkiväärijauhetta 

½ tl Foodin mietoa curry maustetta 

½ tl Foodin hienoa himalajan suolaa 

+ Foodin oliiviöljyä paistamiseen

Nopeasti pikkelöidyt kasvikset 

2 porkkanaa 

½ kurkkua 

2 rkl Foodin omenasiiderietikkaa 

1 tl Foodin kookossokeria 

½ tl Foodin hienoa himalajan suolaa 

Banh Mi –kastike 

0,75 dl vegaanista majoneesia 

2 tl Hoisin kastiketta 

2 tl Foodin umamikastiketta 

2 tl Sriracha kastiketta 

Lisäksi: rapeakuorista patonkia, korianteria, salaattia, jalapenoja 

VALMISTUS

Siivuta tofu viipaleiksi. Sekoita marinadin ainekset ja anna tofuviipaleiden marinoitua jääkaapissa noin tunnin ajan. 

Leikkaa porkkanat ja kurkku ohuiksi tikuiksi. Sekoita yhteen omenasiiderietikan, kookossokerin ja suolan kanssa. Anna pikkelöityä jääkaapissa tofun marinoinnin ajan. 

Sekoita Banh mi –kastike. 

Paista marinoitua tofua pannulla öljyssä muutama minuutti per puoli. Voit sivellä ylimääräistä marinadia tofun pinnalle paistettaessa. 

Kokoa patonki levittämällä runsaasti Banh mi –kastiketta patongin molemmille puolille. Lisää patongin väliin paistetut tofuviipaleet, salaattia, pikkelöityä kasviksia, korianteria ja jalapenoja. 

POIMI AINEKSET SUORAAN VERKKOKAUPASTAMME

-15%
Varasto loppu
4,21 
-15%
Varasto loppu
1,66 
-15%
3,65 
Lisää ostoskoriin
-15%
1,61 
Lisää ostoskoriin
-11%
12,90 
Lisää ostoskoriin
-15%
2,20 
Lisää ostoskoriin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sinulla ei ole vielä tuotteita toivelistalla. Jos haluat tallentaa tuotteen toivelistallesi klikkaa sen kohdalla näkyvää sydänkuvaketta.

Toivelista