Tuunaa mangogranolasta aamu- tai välipalaksi tai miksei myös jälkiruoaksikin sopivat herkut! Nämä söpöt kupit valmistuvat ilman uunia, ja voit täyttää ne vaikkapa Foodinin Chia Goodeilla ja marjoilla.
AINESOSAT
2 dl mangogranolaa – katso resepti täältä
1 dl Foodinin mantelijauhoja
¼ tl Foodinin hienoa Himalajan suolaa
3 rkl Foodinin mantelitahnaa
2 rkl Foodinin kookosnektaria
1 rkl Foodinin neitsytkookosöljyä
Tarjoiluun:
Foodinin Chia Goodeja ja marjoja
VALMISTUSOHJE
Blendaa granola muruksi ja lisää joukkoon mantelijauho, suola, mantelivoi, kookosnektari ja kookosöljy. Jatka blendaamista, kunnes saat koossapysyvän taikinan.
Painele taikina kuppikakkumuottien pohjalle ja reunoille. Pakasta noin 15 minuuttia, täytä ja nauti!
Vinkki: Testaa granolakuppeja myös suklaagranolasta tehtynä.