Vegaaninen ja gluteeniton valkosuklaamutakakku valmistetaan Foodinin kermaisesta valkosuklaa Herkkuisasta, mantelijauhosta, cashewtahnasta ja chia-siemenistä. Tämä pikaisesti valmistuva herkku ihastuttaa mökkivieraita ja on myös loistava tarjottava keväisille piknikeille! Valkosuklainen mutakakku viimeistellään tuoreilla vadelmilla, aromikkaalla sitruunankuorella ja kuohkealla kaurakermalla.

AINEKSET 

Kakku:

2 rkl Foodin chia-siemeniä

0.75 dl vettä

0.75 dl perunajauhoja

1 dl Foodin mantelijauhoja

0.5 tl leivinjauhetta

0.5 tl Foodin vaniljajauhetta

0.5 dl Foodin cashewtahnaa

1 dl Foodin Valkosuklaa Herkkuisaa

1 dl vaahterasiirappia

1 sitruunan kuori

Koristeet:

Sitruunan kuorta

Vadelmia

VALMISTUS

Kuumenna uuni 175°C. Lisää chia-siemenet veden joukkoon kulhoon ja anna liota 15 minuuttia. Sekoita toisessa kulhossa perunajauho, mantelijauho ja leivinjauhe.

Sekoita seuraavassa kulhossa keskenään cashewtahna, Herkkuisa, vaahterasiirappi ja sitruunan kuori.

Sekoita kuivat aineet nestemäisiin aineksiin ja lisää lopuksi joukkoon chia-siemenet. Kaada leivinpaperilla vuorattuun kakkuvuokaan. Paista uunissa 25-30 minuuttia.

Anna jäähtyä kunnolla. Tarjoile sitruunankuoren, vadelmien ja vispatun kaurakerman kera.

POIMI AINEKSET SUORAAN VERKKOKAUPASTAMME

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sinulla ei ole vielä tuotteita toivelistalla. Jos haluat tallentaa tuotteen toivelistallesi klikkaa sen kohdalla näkyvää sydänkuvaketta.

Toivelista