Punainen linssihummus hurmaa niin arjessa kuin juhlassa! Pehmeän mausteinen ja täyteläinen hummus saa proteiinia punaisista linsseistä, ja toimii täydellisesti leivän päällä, salaattien lisukkeena tai vaikka dipiksi kasviksille. Muutamalla raaka-aineella syntyy monipuolinen herkku, joka sopii moneen tilanteeseen.

AINEKSET

Hummus

Päälle

  • 200 g kirsikkatomaatteja

  • 2 valkosipulinkynttä

  • 1 rkl Foodin oliiviöljyä

  • Suolaa ja pippuria

  • Tuoretta persiljaa

  • Tuoretta timjamia

VALMISTUS

  1. Liota linssejä vedessä vähintään 2 tuntia tai yön yli. Keitä 10 minuuttia.
  2. Lisää kypsät linssit, valkosipuli, juustokumina, oliiviöljy, sitruunamehu, chilijauhe ja suola blenderiin. Soseuta tasaiseksi. Lisää tarvittaessa vettä, jotta saat sopivan koostumuksen.
  3. Puolita kirsikkatomaatit ja hienonna valkosipuli. Paista niitä oliiviöljyssä suolan, pippurin ja silputun persiljan kanssa.
  4. Lusikoi hummus tarjoiluastiaan ja lisää päälle tomaattiseos. Viimeistele tuoreella persiljalla ja timjamilla.

POIMI AINEKSET SUORAAN VERKKOKAUPASTAMME

(7) 3,19 

Kaikki tuotteet

Vaalea Tahini, Luomu 400g

(10) 5,95 

Kaikki tuotteet

Juustokumina, Luomu 90g

(2) 5,95 
Varasto loppu
(7) 12,95 
(1) 3,29 
(3) 2,80 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sinulla ei ole vielä tuotteita toivelistalla. Jos haluat tallentaa tuotteen toivelistallesi klikkaa sen kohdalla näkyvää sydänkuvaketta.

Toivelista