Muffinit ovat mahtavan monipuolinen leivonnainen ja niitä voi nautiskella niin aamukahvin kyljessä kuin retkieväänä. Nämä marjamuffinit saavat lisäpotkua ravinteikkaasta Supervege-proteiinijauheesta. Muffinit valmistuvat helposti gluteenittomasti ja ilman pähkinöitä, minkä vuoksi nämä sopivatkin monelle muffinin ystävälle!  

AINESOSAT

gluteeniton, maidoton, pähkinätön 
6–8 muffinia 

2 kypsää ruskeapilkullista banaania  
2 kananmunaa  
1 dl maustamatonta paksua (kaura)jugurttia  
4–5 rkl Foodinin kookosnektaria 
3 rkl Foodinin kookosöljyä 
 
2,5 dl gluteenittomia kaurahiutaleita  
1 dl Foodinin tummaa riisijauhoa 
3 rkl Foodinin Vanilja Supervege-proteiinijauhetta  
1 tl leivinjauhetta  
1 tl Foodinin ceylon-kanelia  
ripaus Foodinin suolaa  
½ dl mustikoita  
½ dl vadelmia 

VALMISTUSOHJE

Lämmitä uuni 200 asteeseen. Pilko banaanit tehosekoittimeen. Lisää kananmunat, jugurtti, kookosnektari ja kookosöljy ja sekoita tasaiseksi. Voit soseuttaa ainekset hyvin myös sauvasekoittimella.   

Sekoita kaikki kuivat aineet keskenään isossa kulhossa ja kaada sitten joukkoon banaaniseos. Sekoita huolellisesti. Lisää lopuksi mukaan mustikat ja vadelmat ja kääntele marjat taikinaan varovasti.  

Lusikoi taikina muffinivuokiin ja paista noin 30 minuuttia, kunnes muffinien pinta on kauniin kullanruskea. Voit kokeilla muffinien kypsyyttä esimerkiksi cocktail-tikun avulla. Muffinit ovat kypsiä, kun tikkuun ei tartu enää taikinaa. Anna muffinien jäähtyä hetki ennen tarjoilua.   

Säilytä valmiit muffinit ilmatiiviissä rasiassa huoneenlämmössä. Voit myös hyvin pakastaa muffinit pidempää säilytystä varten.   

POIMI AINEKSET SUORAAN VERKKOKAUPASTAMME

1,89 
Lisää ostoskoriin
6,29 
Lisää ostoskoriin
Varasto loppu
19,95 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sinulla ei ole vielä tuotteita toivelistalla. Jos haluat tallentaa tuotteen toivelistallesi klikkaa sen kohdalla näkyvää sydänkuvaketta.

Toivelista