Marinoitu kesäkurpitsasalaatti on ihastuttavan helppo ja herkullinen lisuke, joka sopii kesän grilliruokien raikkaaksi makupariksi! Sitruksinen marinadi ja paahdetut mantelit viimeistelevät makuelämyksen tuoreen lehtipersiljan ja päälle murustetun fetajuuston kanssa. 

AINEKSET

2 keskikokoista kesäkurpitsaa
2 rkl Foodin oliiviöljyä
2 rkl Foodin omenasiiderietikkaa
1 rkl Foodin sitruunamehua
1 tl luomuhunajaa tai muuta suosimaasi nestemäistä makeuttajaa
Suolaa ja pippuria
Tuore lehtipersilja
Fetaa

Paahdetut mantelit:

Karkeaa suolaa
½ dl Foodin manteleita
1 rkl Foodin oliiviöljyä
Tai Foodinin valmiiksi paahdetut mantelit

VALMISTUS

Raasta kesäkurpitsat siivuiksi mandoliinilla tai juustohöylällä.

Laita siivutetut kesäkurpitsat kulhoon oliiviöljyn, omenasiiderietikan, sitruunamehun, hunajan sekä suolan ja pippurin kanssa. Anna marinoitua n. 2 tuntia jääkaapissa.

Paahda manteleita kuivalla pannulla karkean suolan kanssa muutama minuutti. Sammuta lämpö, ​​lisää pannulle oliiviöljyä ja anna jäähtyä. Vinkki! Voit myös käyttää salaatissa Foodinin valmiiksi kuivapaahdettuja manteleita ja ohittaa tämän vaiheen. 

Tarjoile marinoidut kesäkurpitsat murustetun fetajuuston kanssa ja hienonna vielä päälle paahdettuja manteleita sekä tuoretta lehtipersiljaa. Nauti kesäkurpitsasalaattia esimerkiksi kesäisten grilliruokien lisukkeena!

POIMI AINEKSET SUORAAN VERKKOKAUPASTAMME

(4) 14,49 
(1) 2,49 
(7) 4,29 
(2) 8,95 
(1) 2,80 
(3) 5,29 
(3) 4,29 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sinulla ei ole vielä tuotteita toivelistalla. Jos haluat tallentaa tuotteen toivelistallesi klikkaa sen kohdalla näkyvää sydänkuvaketta.

Toivelista