Värikäs kasviswokki ilahduttaa ja ravitsee! Kasviswokkiin saat helposti käytettyä kilon kasviksia, ja terveellinen kvinoa tuo annokseen lisäravitsevuutta. Paahda päälle cashewpähkinöitä, niin saat ruoasta vielä täyttävämmän.
TARVITSET
Kastike
1 valkosipulin kynsi pieneksi pilkottuna
pieni pala inkivääriä raastettuna tai pieneksi pilkottuna
0,5 dl Foodin umamikastiketta
2 rkl tamari- tai soijakastiketta
1 rkl Foodin sitruunamehua tai Foodin sitruuna-inkiväärimehua
¼ tl Foodin hienoa Himalajan kristallisuolaa
¼ tl Foodin chilijauhetta
Wokki
noin 1 kg erilaisia värikkäitä kasviksia, kuten kaalia, paprikoita, parsakaalia
1 sipuli
Foodin Extra Virgin oliiviöljyä paistamiseen
wokkikastike
Tarjoiluun: Foodin kvinoaa keitettynä liemikuution tai suolan kanssa sekä kuivalla pannulla paahdettuja Foodin cashewpähkinöitä ja tuoretta korianteria
NÄIN ONNISTUT
Sekoita ensin wokkikastikkeen ainekset yhteen.
Pilko kasvikset ja sipuli. Paahda sipulia wokkipannulla öljyssä muutaman minuutin ajan. Lisää joukkoon kasvikset ja paahda pannulla välillä sekoitellen viitisen minuuttia tai kunnes kasvikset hieman pehmenevät. Kaada joukkoon wokkikastike, sekoita ja tarjoile keitetyn kvinoan, paahdettujen cashew-pähkinöiden ja tuoreen korianterin kanssa.