GLUTEENITTOMAT JAUHOT JA KUIDUT LEIVONTAAN JA RUOANLAITTOON

Foodinin gluteenittomat jauhot ja kuidut ovat erinomainen vaihtoehto leivontaan ja ruoanlaittoon. Jauhojen erilaisilla yhdistelmillä valmistat helposti makeita kakkuja ja leivonnaisia. Jauhoja voi hyödyntää myös esimerkiksi suolaisten ruokien ja kastikkeiden suurustamiseen.

(5) 2,69 
(1) 2,39 
-20%
(2) 8,00 
(2) 6,49 
(2) 5,95 

Eri jauhotyyppien ominaismaut mahdollistavat monipuolisen käytön niin makeiden kuin suolaistenkin leivonnaisten käytössä. Sekoittelemalla ja luomalla omia jauhoseoksia voit leikitellä eri makuelämyksien ja koostumuksien kanssa – kvinoajauhossa on aavistus pähkinäisyyttä ja kookosjauho on hieman perinteisiä jauhoja makeampaa.

Gluteenittomat jauhot ja kuidut tekevät leivonnasta yhä helpompaa ja vaivattomampaa reseptivalikoiman lisääntyessä ja monipuolistuessa. Kokeile vaikkapa näitä herkkureseptejä:

6 x helppo aamupala, Maiju Riskala >>

Amaranttipuuro, Mirka Tuovinen >>

Kvinoahiutalepuuro, Mirka Tuovinen >>

Kikherneletut, Mirka Tuovinen >>

Gluteeniton ja maidoton pizzapohja. Mirka Tuovinen >>

Terveellinen mysli, Elina Ada Sofia >>

Suklaakakku ja kvinoasalaatti, Tuulia Talvio >>

Suolaiset muffinssit, TFW Helsinki >>

Raparperipiirakka, Claudia Relander >>

INSPIROIDU LEIVONNASTA RESEPTIKIRJASTOSSAMME

Vegaaninen ja gluteeniton pizza

Arjen näppärin pizzapohja syntyy ilman vaivaamista ja kohottamista kikherne- ja tattarijauhoista! Tämä herkullinen gluteeniton ja...

Gluteenittomat pinaattiletut hernehummuksella

Gluteenittomat pinaattiletut ovat helppoa ja herkullista arkiruokaa ja niiden mukana on helppo ujuttaa kasviksia etenkin...

Suklaamoussekakku

Suklaamoussekakku on täyteläinen hyvän mielen herkku. Sen täyte valmistuu pehmeästä avokadosta, makeasta banaanista ja suussa...

1 Comment