Grilli kuumaksi! Olemme mukana Grillimestarit Ripe & Teresa ohjelmassa, jossa kokit mittelevät maukkaimpien grilliherkkujen valmistamisesta seuraavan 10 viikon ajan. Ohjelmassa kokeilla on tunti aikaa valmistaa jakson alussa paljastuvista raaka-aineista maukkaita grilliherkkuja. Katso alta muutama ensimmäisen jakson resepteistä ja kokeile omassa kesäkeittiössä!
Jakson ja kaikki reseptit pääset katsomaan AlfaTV:n permanto-palvelusta 17.6. klo 19.00.
ripen mangocurrydippi
1 mango
1 rkl Foodin currydippiä
0.5 tl Foodin omenasiiderietikkaa
0,5 tl Foodin Extra Virgin oliiviöljyä
Leikkaa mangosta 2 isoa viipaletta. Penslaa viipaleet oliiviöljyllä ja laita viipaleet grilliin. Anna olla grillissä noin 5 min. Poista grillatuista viipaleista kuoret ja leikkaa hedelmälihasta kuutioita. Lisää kulhoon mangokuutiot, currydippi ja omenasiiderietikka. Sekoita aineet keskenään.
teresan mangosalaatti
1 kypsä mango kuutioina
1 tl Foodin currydippiä
0,5 tl Foodin Himalajan kristallisuolaa
1 tl sokeria
2 rkl Foodin Extra Virgin oliiviöljyä
1 rkl Foodin omenasiiderietikkaa
3 rkl tuoretta korianteria
Sekoita kaikki ainekset keskenään ja anna makujen tasaantua. Tarkista maku ennen tarjoilua ja lisää tarvittaessa mausteita.