Hetkessä valmistuvat gluteenittomat ja vegaaniset vohvelit kruunaavat aamupalapöydän ja sopivat täydellisesti myös jälkiruoaksi ja välipalaksi.

Reseptin on kehittänyt Justanotherfoodiegramin Michelle.

AINESOSAT

4 dl Foodinin tummia riisijauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 tl Foodinin Bourbon-vaniljauutejauhetta
2 dl kauramaitoa
2 dl kivennäisvettä
75 g voita tai margariinia
1 rkl Foodinin agavesiirappia

Päälle

Foodinin Valkosuklaa Herkkuisaa
Foodinin kookoslastuja
Tuoreita marjoja

VALMISTUSOHJE

Aloita lisäämällä kulhoon riisijauhot, leivinjauhe ja vaniljajauhe. Sekoita aineet keskenään.

Lisää kauramaito ja kivennäisvesi ja vatkaa, kunnes taikina on tasaista.

Sulata voi (tai margariini vegaanisille vohveleille) ja lisää taikinaan agavesiirapin kanssa. Anna taikinan tekeytyä 15 minuuttia.

Kuumenna vohvelirauta ja paista vohvelit voissa tai margariinissa. Tarjoile esimerkiksi Valkosuklaa Herkkuisan, kookoshiutaleiden ja tuoreiden marjojen kanssa.

POIMI AINEKSET SUORAAN VERKKOKAUPASTAMME

Varasto loppu
17,50 
Varasto loppu

Kuivatut marjat & hedelmät

Kookoslastu, luomu 150g

2,50 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatavuusilmoitus Lähetämme sinulle sähköpostia heti, kun tuotetta on jälleen saatavilla.