GLUTEENITTOMAT LISUKKEET TÄYDENTÄVÄT ATERIAN

Gluteenittomat lisukkeet tarjoavat ihastuttavan lisän herkullisen makunsa ja kauniiden väriensä johdosta. Monikäyttöisyydensä vuoksi gluteenittomat lisukkeemme sopivat loistavasti kaikkiin ruokapöytiin. Gluteenittomat lisukkeemme ovat erittäin riittoisia ja hyvin säilyviä, joten voi hyvin ostaa varalle kuivatarvikekaappiin. 

Gluteenittomat lisukkeet ihastuttavat maullaan ja väreillään jokaista ateriaa. Nopeasti suosiotaan kasvattanut kvinoa on pitkään säilyvä jokaisen kuivakaapin vakiovaruste. Joko olet kokeillut kaikkia kolmea makua? Voit myös yhdistellä eri värejä saadaksesi myös silmänruokaa ruokapöytään. 

Gluteenittomat linssit ovat hyvä proteiinin lähde ja ne ovat helppoja käyttää. Valmistat niistä makoisat ateriat kädenkäänteessä, jopa alle puolessa tunnissa. Linssit ja kikherneet muuttuvat helposti padoiksi, pyöryköiksi ja kasvispihveiksi. Helposti sulavaa tattaria voi hyödyntää niin makeassa kuin suolaisessakin ruoanlaitossa. Punainen ja musta riisi ovat valkoista serkkuaan täyteläisempiä, ja todellinen esteetikon ystävä riisiruokia valmistaessa.

INSPIROIDU LISUKKEISTA RESEPTIKIRJASTOSSAMME