Mokkatryffelit ovat maistuva kahvihetken herkku, joka valmistuu näppärästi muutamasta raaka-aineesta. Mokkatryffelit -reseptin on luonut Sara Ellie Isabella – helsinkiläinen kirjoittaja ja ruoan ja kahvin parissa työskentelevä yrittäjä.

AINESOSAT

15 tuoreita taateleita
0,5 dl manteleita
1 rkl raakakaakaojauhetta
1 tl kookossokeria
0,75 tl tummapaahtoista kahvia puruina, esim. Flow-kahvia
ripaus merisuolaa

ANNOS

10-15 annosta

VALMISTUSAIKA

20 minuuttia

Vegaaninen, raaka, tuore, gluteeniton

VALMISTUSOHJE

Liota taateleita vedessä vähintään tunti.

Huuhdo mantelit ja valmista massa blenderissä tai monitoimikoneessa sekoittaen kaikki raaka-aineet yhteen.

Muovaa palloiksi ja tarjoile heti, tai säilytä jääkaapissa tai pakkasessa ilmatiiviissä rasiassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *