Kerros-chiapuuro helppo ja herkullinen puuro, joka sopii niin välipalaksi kuin jälkiruoaksikkin. Reseptin on luonut Laura Laukka – helsinkiläinen hyvinvointivalmentaja ja aktiivinen bloggaaja. Hänen bloginsa keskittyy pääosin herkulliseen ruokaan ja liikunnan iloon. 

AINESOSAT

0,5dl chiasiemeniä
1dl kookos- tai kauramaitoa
1dl soija- tai kaurajugurttia
1tl hunajaa tai agavesiirappia
1tl bourbon vanilijajauhetta
1tl kardemummaa
ripaus suolaa

MUSTIKKASURVOS

noin 1dl mustikoita
loraus vettä
loraus hunajaa tai agavesiirappia

ANNOS

2 annosta

VALMISTUSAIKA

45 minuuttia

Vegaaninen, tuore, raaka, gluteeniton

CHIAPUURO

Sekoita kaikki ainekset kulhossa tai purkissa ja laita jääkaappiin tekeytymään. Chiapuuro on valmista parhaimmillaan jo vartissa, mutta suosittelen tekemään puuron esim. edellisiltana jääkaappiin valmiiksi, jolloin se kerkeää turpoamaan ja maustumaan mukavasti yön yli.

MUSTIKKASURVOS

Survo mustikat, vesi ja hunaja tasaiseksi survokseksi esim sauvasekottimella.

BANAANIMUUSI

Survo haarukalla puolikas tai kokonainen banaani tasaiseksi muussiksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *