MAUSTAMATON HERAPROTEIINI, JOSTA ON PILKOTTU LAKTOOSI JA KASEIINI
Pohjois-Suomesta kotoisin oleva laadukas ultrasuodatettu ja instantoitu maustamaton heraproteiini on erinomainen lisä päivittäisen proteiinitarpeen saavuttamiseksi. Heraproteiinissa on optimaalinen aminohappokoostumus sisältäen kaikki ihmiselle välttämättömät aminohapot. Heraproteiinimme ei sisällä kaseiinia ja siitä on pilkottu laktoosi, joten se on myös vatsaystävällisempi vaihtoehto.
Sekoita hyvin nesteeseen liukenevaa heraproteiinia smoothieisiin tai palautusjuomaasi, tai käytä ruoanlaitossa lisäämään esim. leivonnaisten proteiinipitoisuutta.
Proteiinit auttavat kehoa palautumisessa, kehittävät lihasmassaa, vahvistavat ja antavat energiaa pitkällä aikavälillä. Proteiinit koostuvat aminohapoista, jotka suorittavat keholle välttämättömiä toimintoja, mutta koska keho ei tuota niitä kaikkia itse, on jokaisen huolehdittava riittävästä proteiininsaannista oman kehonsa tarpeiden mukaan. Ja silloin kannattaa valita luonnollinen proteiinin lähde.
Me Foodinilla pyrimme edistämään vastuullista ruokakulttuuria, oli kyse laadukkaista, ylellisistä ruoanlaittoöljyistä tai treenin aikana nautittavasta ravintolisästä. Me huolehdimme kemikaalisista analyyseistä ja fysiologisista testeistä, sekä raskasmetallien, torjunta-aineiden ja mikrobiologisten testien teettämisestä. Foodinin proteiinivalmisteissa ei ole lainkaan lisä-, täyte-, tai säilöntäaineita, jotta asiakkaidemme olisi helpompaa tehdä hyviä valintoja.
Pakattu tehtaassa, jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, pistaasi-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä) mantelia ja seesaminsiemeniä.
Krisse –
Laitan tätä heraproteiinia aamupuuron, jotta saan tarpeeksi proteiineja päivässä. Puurosta tulee todella hyvän makuista. Suosittelen!
Ansku –
Entä säilytysohje? En löydä paketista. On ollut jo 37 asteen lämmössä ulkona jääkaapista. Onko menettänyt laadussaan?
Foodin –
Heippa! Yleisesti kaikkia kuivatuotteita suositellaan säilytettävän kuivassa ja noin 22 asteen lämpötiloissa. Jos tuote on altistettu kuumalle pitkäjaksoisesti, sitä kannattaa ennen käyttöä haistaa ja maistaa, jotta se on edelleen varmasti hyvää.