Ravinteikkaan salaatin salaisuutena on pehmeäksi hierottu lehtikaali. Salaatti saa piristystä rapeasta fenkolista ja viinirypäleistä. Valmista salaatti annosmaljoihin ja nauti Foodin luomusalaattisekoituksen kanssa.
AINEKSET
150 g nippu luomulehtikaalia
1,5 rkl Foodin sitruunamehua
1 rkl Foodin Extra Virgin oliiviöljyä
¼ tl suolaa
1 fenkoli
Viinirypäleitä
Foodin luomusalaattisekoitusta
VALMISTUS
Irrota lehtikaalin lehdet varresta, revi ne pieniksi ja laita kulhoon. Hiero käsin lehtikaalin lehtiä sitruunamehu-oliiviöljy-suola kastikkeessa. Hiero lehtiä, kunnes ne tuntuvat pehmeiltä ja helposti syötäviltä. Pilko fenkoli pieneksi ja puolita viinirypäleet. Sekoita ne salaatin joukkoon yhdessä n. 0,5 dl Foodin luomusalaattisekoituksen kanssa. Asettele salaatti annosmaljoihin ja aseta tarjolle myös lisää luomusalaattisekoitusta.