Ravinteikkaan salaatin salaisuutena on pehmeäksi hierottu lehtikaali. Salaatti saa piristystä rapeasta fenkolista ja viinirypäleistä. Valmista salaatti annosmaljoihin ja nauti Foodin luomusalaattisekoituksen kanssa.

AINEKSET 

150 g nippu luomulehtikaalia

1,5 rkl Foodin sitruunamehua 

1 rkl Foodin Extra Virgin oliiviöljyä 

¼ tl suolaa

1 fenkoli 

Viinirypäleitä 

Foodin luomusalaattisekoitusta

VALMISTUS

Irrota lehtikaalin lehdet varresta, revi ne pieniksi ja laita kulhoon. Hiero käsin lehtikaalin lehtiä sitruunamehu-oliiviöljy-suola kastikkeessa. Hiero lehtiä, kunnes ne tuntuvat pehmeiltä ja helposti syötäviltä. Pilko fenkoli pieneksi ja puolita viinirypäleet. Sekoita ne salaatin joukkoon yhdessä n. 0,5 dl Foodin luomusalaattisekoituksen kanssa. Asettele salaatti annosmaljoihin ja aseta tarjolle myös lisää luomusalaattisekoitusta. 

POIMI AINEKSET SUORAAN VERKKOKAUPASTAMME

(1) 2,80 
(1) 17,50 
(1) 3,29 
Varasto loppu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sinulla ei ole vielä tuotteita toivelistalla. Jos haluat tallentaa tuotteen toivelistallesi klikkaa sen kohdalla näkyvää sydänkuvaketta.

Toivelista