Etsimme innovatiiviseen ja kasvavaan tiimiimme tuotanto ja materiaalisuunnittelijaa, jonka tehtäviin kuuluu tuotannon ja tuotantoon liittyvien työtehtävien suunnittelu ja toteutumien seuranta.

Odotamme sinulta alempaa tai ylempää korkeakoulututkintoa soveltuvalta alalta sekä kiinnostusta ja halua olla mukana tuottamassa tulevaisuuden elintarvikkeita, jotka rakentavat parempaa ja kestävämpää huomista. Sinulla on jo mielellään aiempaa työkokemusta tuotannon parista elintarviketeollisuudessa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää aktiivista ja oma-aloitteista otetta, kykyä itsenäiseen työhön sekä hyviä kommunikointi- ja vuorovaikutustaitoja. Työskentelyotteeltasi olet huolellinen ja järjestelmällinen. Osaat organisoida työtäsi tehokkaasti ja pysyt aikatauluissa myös paineen alla. Arvostamme tuotannonsuunnittelukokemustasi sekä ERP-toiminnanohjausjärjestelmän osaamista ja vahvaa Excel-tuntemusta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn innovatiivisessa ja vastuullisessa kasvuyrityksessä.

Tehtäväsi ja vastuualueesi

  • Ylläpidät tuotannon valmistus- ja pakkauskapasiteetin käyttösuunnitelmaa sekä laadit tuotantosuunnitelmat.
  • Vastaat tuoterakenteisiin kuuluvien ostettavien materiaalien hankintaehdotusten vapauttamisesta tuotantosuunnitelmien mukaisesti.
  • Toimitat ostotilaukset materiaalitoimittajille ja valvot materiaalitoimituksia.
  • Toimeen sisältyy kustannustehokkaan valmistus-, pakkaus-, materiaalihankinta- ja vapautusprosessin suunnittelu, ohjaus ja raportointi.
  • Huolehdit suunnittelujärjestelmän optimoinnista ja ylläpidosta sekä kehität suunnitteluprosessia yhdessä ostopäällikön kanssa.

Työsopimus alkaa sopimuksen mukaan. Tehtävä on koko kokoaikainen vanhempainvapaa sijaisuus.

Lähetäthän työhakemuksen 30.11.2021 mennessä palkkatoiveen kera osoitteeseen rekry@foodin.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Arto Aarrelampi
Tehtaanjohtaja

050 4545 612

arto@foodin.fi

Susanna kallio

Susanna Kallio
Strategia- ja brändijohtaja

susanna@foodin.fi

TUTUSTU TARINAAMME

Foodinin tarina – paremman ruokakulttuurin asialla

Luomuruoka kasvattaa suosiotaan maailman laajuisesti. Perustajamme Lasse Jalkanen on kulkenut yli kymmenen vuoden matkan paremman...

3 Comments

Foodinin Maria ja Lasse Jalkanen on nimitetty Keski-Suomen nuoriksi yrittäjiksi

Vuoden nuori yrittäjä 2020-kilpailu on Suomen arvostetuin nuorille suunnattu yrittäjäkilpailu, jossa painotetaan yritystoiminnan ansioita. Kilpailussa...

2 Comments

Foodinin Vaajakosken elintarviketehdas on hiilineutraali

Foodinin missio on yksinkertainen – me haluamme tarjota parempaa ruokaa paremmalle huomiselle. Tarkoituksenamme on tuoda terveellisiä, monipuolisia...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sinulla ei ole vielä tuotteita toivelistalla. Jos haluat tallentaa tuotteen toivelistallesi klikkaa sen kohdalla näkyvää sydänkuvaketta.

Toivelista