Haluatko lähteä kanssamme rakentamaan parempaa ruokakulttuuria Suomeen? Nautitko itsenäisestä myyntityöstä ja löytyykö sinulta kokemusta päivittäistavarakaupan alalta? Jos vastasit myöntävästi, saatat olla etsimämme henkilö!

ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖ, LÄNSI-SUOMI

Etsimme vähittäiskaupan aluemyyntipäällikköä energiseen ja kasvavaan tiimiimme Länsi-Suomen alueelle (Varsinais-Suomi ja Satakunta). Työssäsi vastaat nimetyistä asiakkaista ja teet aktiivista myyntiä uusien asiakkaiden parissa. Tehtäviisi kuuluvat mm. valikoimien ja hyllysaatavuuksien kehittäminen, myyntikampanjoiden suunnittelu ja toteutus sekä menekinedistäjien työn koordinointi.

TOIVEEMME SINULLE

Odotamme tulevalta tiimiläiseltä kokemusta päivittäistavarakaupan myyntiedustajan tehtävistä, sekä hyvää tuntemusta kaupan rakenteesta ja toimintamalleista. Työssä menestyminen edellyttää vastuullista, aktiivista ja systemaattista työskentelyotetta sekä erinomaisia vuorovaikutustaitoja. Työ on kokoaikaista, itsenäistä ja liikkuvaa, ajokortti on välttämätön.

TARJOAMME SINULLE:

  • Mielenkiintoisen työn innovatiivisessa ja vastuullisessa kasvuyrityksessä
  • Kehittävän ja kannustavan työyhteisön
  • Huipputiimin tuen sekä kehitysmahdollisuudet
  • Autoedun
  • Herkulliset henkilöstöedut
  • Näköalapaikan elintarvikealan kulttuurimuutoksen aikana.

ME OLEMME FOODIN

Foodin on kotimainen perheyritys, joka valmistaa ja maahantuo luomuelintarvikkeita ja luonnontuotteita. Pääkonttorimme ja tuotantolaitoksemme sijaitsevat Vaajakoskella Jyväskylässä ja työllistämme parhaillaan yli 60 henkilöä. Tavoitteenamme on mahdollistaa ja edesauttaa parempien valintojen ruokakulttuuria Suomessa. Haluamme tarjota jokaiselle mahdollisuuden valita ja voida paremmin. Ruoka koskettaa meitä jokaista joka puolella maailmaa. Tämän vuoksi teemme ruokatoimijana kaikkemme vaikuttaaksemme meille tärkeisiin asioihin; ihmisten hyvinvointiin, ruoan tuottajiin sekä ympäristöön.

KIINNOSTUITKO?

Jos olet kiinnostunut työskentelemään yrityksessämme niin toimi pian ja kerro meille, miksi juuri sinä olisit hyvä lisä Foodin-tiimiin. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostilla rekry@foodin.fi 15.1.2022 mennessä. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

LISÄTIETOJA TEHTÄVÄSTÄ ANTAA:

Myyntipäällikkö: Miikka Laine puh. 050 511 6531. Soittoaika to 30.12. klo 12-14 ja ti 4.1. klo 13-15.

Miikka Laine

Miikka Laine
Myyntipäällikkö

TUTUSTU TARINAAMME

Foodinin Vaajakosken elintarviketehdas on hiilineutraali

Foodinin missio on yksinkertainen – me haluamme tarjota parempaa ruokaa paremmalle huomiselle. Tarkoituksenamme on tuoda terveellisiä, monipuolisia...

Foodinin tarina – paremman ruokakulttuurin asialla

Luomuruoka kasvattaa suosiotaan maailman laajuisesti. Perustajamme Lasse Jalkanen on kulkenut yli kymmenen vuoden matkan paremman...

3 Comments

Foodinin Maria ja Lasse Jalkanen on nimitetty Keski-Suomen nuoriksi yrittäjiksi

Vuoden nuori yrittäjä 2020-kilpailu on Suomen arvostetuin nuorille suunnattu yrittäjäkilpailu, jossa painotetaan yritystoiminnan ansioita. Kilpailussa...

2 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sinulla ei ole vielä tuotteita toivelistalla. Jos haluat tallentaa tuotteen toivelistallesi klikkaa sen kohdalla näkyvää sydänkuvaketta.

Toivelista