Ihanan vihreä lisuke hitaan viikonloppuaamun brunssille tai grilliherkkujen lisäksi. Kevään sesongissa oleva parsa saa päälleen täyteläisen ja vegaanisen hollandaisekastike hunnun ja annos viimeistellään Foodinin Paraveganolla, rukolalla, Foodinin oliiviöljyllä ja sitruunankuorella.

AINEKSET 

Hollandaisekastike:

25g margariinia

1 rkl jauhoa

1 dl mantelimaitoa

0.5 dl vettä

1 rkl Foodin sitruunamehua

1 tl Dijon sinappia

0.5 tl Foodin merisuolaa

0.5 tl valkosipulijauhetta

2 rkl Foodin Paraveganoa

Muut ainekset:

Parsaa

Rukolaa

Foodin oliiviöljyä

Foodin Paraveganoa

Sitruunan kuorta

VALMISTUS

Sulata voi pannulla. Kun voi on sulanut, siirrä pois lämpimältä levyltä, lisää jauhot ja vispaa kunnes seos on tasainen. Lisää mantelimaito, vesi, sitruunamehu, Dijon sinappi, suola, valkosipulijauhe ja Paravegano ja laita pannu takaisin keskilämmölle liedelle. Sekoita muutama minuutti kunnes kastike paksuuntuu hieman.

Sillä välin keitä vesi kiehuvaksi ja lisää parsat veteen kypsymään muutamaksi minuutiksi. Asettele parsa ja rukola lautaselle, valuta päälle oliiviöljyä.

Tarjoile vegaanisen hollandaisekastikkeen, sitruunan kuoren ja Paraveganon kera.

POIMI AINEKSET SUORAAN VERKKOKAUPASTAMME

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sinulla ei ole vielä tuotteita toivelistalla. Jos haluat tallentaa tuotteen toivelistallesi klikkaa sen kohdalla näkyvää sydänkuvaketta.

Toivelista