MAKEUTUS ILMAN VALKOISTA SOKERIA

Tervetuloa ekologisen makean maailmaan! Perinteinen makeutus ja valkoinen sokeri saa haastajan Foodinin kattavasta ja laadukkaasta luonnollisten makeuttajien valikoimasta kookossokerista stevia-uutteeseen – maista, kokeile ja ihastu!

Luonnolliset makeuttajamme ovat kestävän kehityksen mukaan viljeltyjä, sekä ominaisuuksiltaan matalan glykeemisen indeksin omaavia. Matalan glykeemisen indeksin omaavat makeuttajat siis nostavat verensokerin tasoa hitaammin sekä jättävät sen matalammalle kuin makeuttajat, joilla glykeeminen indeksi on korkea. Valkoisen sokerin tapaan nämä makeuttajat toimivat leivonnassa ja ruoanlaitossa makujen esiintuojana ja syventäjänä – moni suolainenkin ruoka saa lisäpontta ripauksesta sokeria. Kokeile kookossokeria kanelipullissa, koivusokeria muffineissa, stevia-uutetta kuumissa juomissa ja kookosnektaria pehmeissä suklaaherkuissa! 

Koivu- ja kookossokeri ovat juuri tällaisia: glykeemiseltä indeksiltään matalia, ja nostavat verensokeria hyvin hitaasti. Ne sopivat kuitenkin tavanomaisen sokerin tapaan kaikkeen leipomiseen ja makeutta kaipaaviin ruokiin. Maailman ekologisimmaksi makeuttajaksi tituleeratuissa kookossokerissa ja -nektarissa on molemmissa hienostunut paahteinen, aromaattinen maku. Luonnollista, kaloritonta steviauutetta voi käyttää nesteeseen sekoitettuna melkeinpä mihin vain makeuttamiseen sekä lisäksi sekoittaa yhteen muiden makeuttajien kanssa. Agavesiirappimme tarjoaa juoksevan, pehmeän vaihtoehdon hunajalle tai sulatetulle sokerille. Tutustu kattavaan valikoimaan herkullisia vaihtoehtojamme ja löydä oma suosikkitapasi makeuttaa!

HYÖDYNNÄ MAKEUTTAJIA LEIVONNASSA