Lisukkeet

Meiltä löydät gluteenittomia lisukkeita osaksi jokapäiväistä ruoanlaittoa. Perinteiset, maailman ravinteikkaimmat viljat ja kasvit rikastuttavat ruokavaliota ravinteikkuudellaan ja sopivat myös useimmille herkkävatsaisille sekä ruoka-allergikoille.

Lisukkeemme omaavat luonnollisesti herkullisen, miellyttävän maun sekä ruokaisan koostumuksen. Pitkän historian perinteisessä ruoanlaitossa omaavat kvinoa, tattari ja hirssi ovatkin oiva lisä ruoanlaittoon mm. sellaisenaan riisin ja pastan tapaan, osana salaatteja ja pataruokia sekä monipuolisempaa ruoanlaittoa.

Lisukkeeksi

Lisukkeemme ovat ravinteikas lisä lautaselle ja sopivat myös osaksi salaatteja tuomaan lisää herkullista makua, ravinteikkuutta ja ruokaisuutta.

Puuro

Täyttävä, ravitseva puuro valmistuu vaivatta tattarista, kvinoasta, hirssistä ja amarantista. Voit valmistaa myös tuorepuuron liottamalla viljoja yön yli – tämä valmistustapa on erittäin hellävarainen ja pitää kaikki tärkeät ravinteet tallella.

Pataruoat

Saat lisää ruokaisuutta pataruokiisi lisäämällä joukkoon kvinoaa, tattaria, amaranttia tai hirssiä. Niiden ominainen maku sopii hyvin käytettäväksi yhdessä niin kasvis- kuin liharuokienkin kanssa.

Käyttö
Lisukkeemme soveltuvat osaksi monipuolista ruoanlaittoa ja leivontaan. Voit valmistaa niistä lisukkeen pastan ja riisin tapaan sekä käyttää niitä osana laatikko- ja pataruokia. Hiutaleemme soveltuvat hyvin sekä lämpimien että tuorepuurojen valmistukseen ja osaksi mm. lettu-, leipä- tai kakkutaikinoita. Saat niistä lisää makua ja rutkasti lisää ravinteita!

Reseptit

Ei tuloksia

Hakemaasi sivua ei löytynyt. Yritä muuttaa hakuasi, tai käytä yläpuolella olevaa navigointia löytääksesi kirjoituksen.

Siirry Foodinin verkkokauppaan

×  

Total: 0.00

Proceed to Checkout

Coupon/Referral Code? You'll enter that at checkout.