Foodinin lisäravinteet

Löydät valikoimastamme erilaisia lisäravinteita niin sisäiseen kuin ulkoiseen käyttöön.

Alkuperä

Bentoniittisavemme on luonnollista, mineraalirikasta maajauhetta ja se on peräisin Yhdysvaltojen Fort Benton-vuorelta missä sitä on syntynyt vulkaanisen tuhkan rapautuessa. Sitä on tunnetusti käytetty jo pitkään ulkoisesti mm. kosmetiikassa ja kotitekoisissa kasvonaamioissa.

Käsittely

Foodinin MSM valmistetaan kristallisoimalla puhtaassa kontrolloidussa ympäristössä ja näin ollen on erittäin laadukas MSM-valmiste.

Valmistus

Foodinin OptiMSM-hiutale on markkinoiden puhtain muoto OptiMSM:stä ja se on valmistettu patentoidulla Bergstrom Nutritionin tislausprosessilla, joka käsittää neljä vaihetta poistaen raskasmetallit ja muut epäpuhtaudet.

Ominaisuudet

MSM

MSM eli metyylisulfonyylimetaani on orgaaninen rikki, puhtaassa muodossaan tuoksuton valkoinen kidemäinen jauhe, jolla on hieman kitkerä maku. MSM:ää esiintyy kaikissa elävissä eläin- ja kasvisoluissa ja kudoksissa, ja se on neljänneksi yleisin ihmiskehon mineraali minkä vuoksi sillä on useita tehtäviä kehossamme.

MSM-jauheen käyttö kannattaa aloittaa lisäämällä 1 teelusikallinen MSM-jauhetta puoleen litraan vettä tai mehua. Annostusta voi nostaa aina 2-3 teelusikalliseen päivässä ja se kannattaa nauttia pitkin päivää. MSM-jauhe imeytyy parhaiten yhdessä C-vitamiinin kanssa, joten voit esimerkiksi puristaa nesteen joukkoon sitruunan mehua tai lisätä acerola-jauhetta.

PIIMAA

Piimaamme on valmistettu yksisoluisista mikro-organismeista, jotka ovat eläneet makeassa vedessä minkä seurauksena niiden soluseiniin on kertynyt piitä suojelemaan solujen kasvua ja solua itseään. Se onkin yksi piirikkaimmista raaka-aineista sisältäen 94,2% piitä.

Suositeltu päiväannos on ½-1 tl.

 

EPSOM-SUOLA

Magnesiumsulfaattia eli epsom-suolaa tai karvassuolaa käytetään kylpysuoloihin, jalkakylpyihin, ihon kuorintaan ja puhdistamiseen, kasvonaamioihin sekä hiusten ja hiuspohjan hoitoon.

Epsom- jalkakylpy
2dl Epsom- suolaa
8-10dl lämmintä vettä

MSM:n käyttö
Käytä OptiMSM:ää 5-10g päivittäin ja aloita käyttö hiljalleen, lisäämällä sitä puhtaaseen veteen noin ½ teelusikallista. Nosta annostusta hiljalleen ylöspäin aina 1 ruokalusikalliseen asti. C-vitamiinin (mm. acerola) käyttö OptiMSM:n kanssa yhdessä nostaa MSM:n tehoa.
Bentoniittisaven käyttö

Bentoniittisavi on peräisin Yhdysvaltojen Fort Benton-vuorelta, missä sitä on syntynyt vulkaanisen tuhkan rapautuessa. Bentoniittisavesta saat erinomaisen ihoa hellivän savinaamion koko keholle:

Savinaamio
2rkl bentoniittisavea
1rkl vettä
1rkl omenasiideriviinietikkaa
1rkl hunajaa

×  

Total: 0.00

Proceed to Checkout

Coupon/Referral Code? You'll enter that at checkout.