Kuivatut marjat ja hedelmät

Foodinin kuivatut marjat edustavat jokaisen kulttuurin helmiä. Niissä yhdistyvät herkkullinen maku ja ravinteikkuus, minkä vuoksi ne ovat olleet jo vuosisatojen ajan luotettuja elementtejä terveydenhoidossa ja ylläpidossa ympäri maapallon.

Siinä missä meillä suomalaisilla mustikka ja puolukka on kova sana, on Tiibetissä pitkä käyttöhistoria gojimarjoilla. Aivan kuten Kiinassa mustilla mulpereilla on yleisesti pitkä käyttöhistoria  ja puolestaan Andien vuoristoissa inka-marjoja on käytetty pitkään.

Olemme poimineet kyseisistä kulttuureista arvostetuimmat marjat, joiden ravinteikkuus ja herkullisuus on omiaan täydentämään monipuolista ruokavaliotamme ja hellimään makunystyröitämme.

Alkuperä

Olemme keränneet valikoimiimme maailman arvostetuimmat kuivatut marjat ja hedelmät. Ne tulevat oloista, joissa ne pääsevät kasvamaan niille optimaalisissa olosuhteissa jolloin niiden ravinteikkuus ja maku on laadultaan parasta mahdollista.

Käsittely

Keräyksen jälkeen hedelmät ja marjat pestään ja erotellaan, minkä jälkeen ne kuivataan hellävaraisesti vuodenajasta ja olosuhteista riippuen joko auringossa tai koneellisesti.

Käyttö

Kuivatut marjat ja hedelmämme sisältävät runsaasti tärkeitä ravinteita, joten ne sopivat osaksi jokapäivästä ruokavaliota ja herkkuhetkiä. Voit napostella niitä joko sellaisenaan, käyttää osana erilaisia evässekoituksia sekä hyödyntää niitä myös ruoanlaitossa ja leivonnassa.
Tiibetin goji-marja

Tiibetin ylängöillä kasvavat gojimarjat kasvavat karuissa olosuhteissa yli 3000m korkeudessa, päivittäinen, korkea lämpötilavaihtelu tekee marjoista uniikkeja niin maultaan kuin ravinteikkuudeltaan.

 

Mulperi-marjat
Mulperit ovat lähtöisin Kiinasta, josta ne ovat ajan saatossa levinneet lähi-itään ja Turkkiin, jossa niitä nykyisin viljellään pääsääntöisesti valkoisina. Musta mulperi on uniikki ravinnetiheydeltään sisältäen antosyaniineja, jotka värjäävät mustikan tavoin suun mustaksi. 
Inka-marjat
Inka-marjamme viljellään Cajamarcan vuoristossa, jossa ankarat olosuhteet lisäävät ravinteiden määrää inka-marjoissamme. Olemme ylpeitä tuodessamme Perun andeilta näitä herkkuja, jotka lisäävät paikallisten kyläyhteisöjen hyvinvointia, sillä meidän viljelijämme saavat 2,5 kertaisen korvauksen verrattuna siihen, että he myisivät inka-marjat paikallisilla markkinoilla.

Reseptit

Kerros-suklaavanukas

"Kerros-suklaavanukas on helppo valmistaa ja siinä yhdistyy tasapainoisesti raikas marja ja täyteläinen suklaa. Reseptin on luonut hyvinvointi- ja ravintovalmentaja Leeni Viio, joka auttaa ihmisiä löytämään aidon terveyden kestävällä tavalla." ANNOKSIA 2 kpl...

×  

Total: 0.00

Proceed to Checkout

Coupon/Referral Code? You'll enter that at checkout.