Tämä yksinkertainen, mutta sitäkin herkullisempi kevätsalaatti on täydellinen lounas tai lisuke. Hetkessä valmistuva salaatti tuo kevään lautaselle!
AINESOSAT
1 pss rucolaa
6 kpl vihreää parsaa
6 kpl mansikoita
Foodinin oliiviöljyä
Foodinin sitruunamehua
2 rkl pinjansiemeniä
Foodinin Himalajan hienoa kristallisuolaa
Foodinin mustapippuria
Parmesaaniraastetta tai Foodinin ravintohiivahiutaleita
Aloita paahtamalla pinjansiemenet kuivalla, kuumalla pannulla pienessä määrässä suolaa. Kun pinjansiemenet ovat saaneet kauniin kullanruskean sävyn siirrä ne sivuun jäähtymään.
Kuumenna oliiviäljy paistinpannulla ja paista parsoja muutaman minuutin ajan.
Laita rucola lautaselle ja lisää oliiviöljy ja sitruunamehu sekä ripaus suolaa ja pippuria. Lisää päälle tuoreet mansikat, paistetut parsat ja paahdetut pinjansiemenet. Ripottele päälle raastettua parmesan-juustoa ja nauti!
Vegaanisen version saat korvaamalla parmesaanin ravintohiivahiutaleilla, joita kutsutaan ”vegaaniseksi juustoraasteeksi” sen parmesaania muistuttavat pähkinäisen ja umamimaisen maun johdosta.