KASTIKKEET KRUUNAAVAT RUOAN KUIN RUOAN

Foodinin luomulaatuiset kastikkeet maustavat salaattisi ja kastikkeesi raikkailla ja luonnollisilla mauillaan! Valitse soijakastikkeen korvikkeeksi herkullinen kookosamino, salaatteihin täyteläinen balsamico, monikäyttöisiä omenasiiderietikoita unohtamatta! 

Foodinin valikoimista löydät monipuolisia ja herkullisia, luomulaatuisia kastikkeita kaikenlaiseen ruoanlaittoon – teit sitten raikkaita, kesäisiä salaatteja tai täyteläisiä kasvispaistoksia ja uuniruokia. 

Balsamico ja kookosamino ovat vahvan makuisia, täyteläisen herkullisia kastikkeita. Kookosamino toimii soijan tavoin ja sitä voi nauttia sushin kanssa. Balsamico sulostuttaa etenkin Välimerelliset salaatit ja ruoat – balsamicomme on koostumukseltaan hieman siirappisempaa, joten sitä kannattaa kokeilla rohkeasti kaikenlaisiin erityyppisiin ruokiin.

Omenasiiderietikka on loistava pari kastikkeille, ja sitä voi käyttää vaikkapa säilömiseen ja ruoansulatuksen tehostamiseen. Omenasiiderietikkaa voi lorauttaa myös hiilihapollisten juomien joukkoon tuomaan makua, ja sekoittaa esimerkiksi mocktailien ja smoothieiden joukkoon. 

INSPIROIDU KASTIKKEIDEN KÄYTÖSTÄ BLOGISSAMME