Tämä hedelmäinen kesäsalaatti on ihanan raikas ja kauniin värikäs! Tuoreiden marjojen päälle rakentuva salaatti viimeistellään sitruuna-inkiväärimehusta ja limestä raikkautta saavalla oliiviöljyseoksella sekä tuoreilla mintunlehdillä. Salaatti sopii täydellisesti tarjottavaksi kesän juhliin alkusalaatiksi tai lisukkeeksi.
AINEKSET
1 pieni hunajameloni
10 mansikka
2 persikkaa
150 g mini mozzarellaa
2 rkl Foodinin ekstra-neitsytoliiviöljyä
2 rkl Foodinin sitruuna-inkiväärimehua
1 lime + kuori
Tuoreita mintun lehtiä
valmistus
Pilko hunajameloni, mansikat ja persikat pieniksi paloiksi
Aseta hedelmät lautaselle ja lisää minimozzarellat
Sekoita oliiviöljy limemehun ja sitruuna-inkiväärimehun kanssa ja kaada hedelmien päälle
Viimeistele salaatti tuoreilla mintunlehtiä ja raasta päälle vielä limen kuorta, nauti!