Hetkessä valmistuvat gluteenittomat ja vegaaniset vohvelit kruunaavat aamupalapöydän ja sopivat täydellisesti myös jälkiruoaksi ja välipalaksi.
Reseptin on kehittänyt Justanotherfoodiegramin Michelle.
AINESOSAT
4 dl tummia riisijauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 tl Foodinin Bourbon-vaniljauutejauhetta
2 dl kauramaitoa
2 dl kivennäisvettä
75 g voita tai margariinia
1 rkl agavesiirappia
Päälle
Foodinin Valkosuklaa Herkkuisaa
Foodinin kookoslastuja
Tuoreita marjoja
Aloita lisäämällä kulhoon riisijauhot, leivinjauhe ja vaniljajauhe. Sekoita aineet keskenään.
Lisää kauramaito ja kivennäisvesi ja vatkaa, kunnes taikina on tasaista.
Sulata voi (tai margariini vegaanisille vohveleille) ja lisää taikinaan agavesiirapin kanssa. Anna taikinan tekeytyä 15 minuuttia.
Kuumenna vohvelirauta ja paista vohvelit voissa tai margariinissa. Tarjoile esimerkiksi Valkosuklaa Herkkuisan, kookoshiutaleiden ja tuoreiden marjojen kanssa.