Hetkessä valmistuvat gluteenittomat ja vegaaniset vohvelit kruunaavat aamupalapöydän ja sopivat täydellisesti myös jälkiruoaksi ja välipalaksi.

Reseptin on kehittänyt Justanotherfoodiegramin Michelle.

AINESOSAT

4 dl tummia riisijauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 tl Foodinin Bourbon-vaniljauutejauhetta
2 dl kauramaitoa
2 dl kivennäisvettä
75 g voita tai margariinia
1 rkl agavesiirappia

Päälle

Foodinin Valkosuklaa Herkkuisaa
Foodinin kookoslastuja
Tuoreita marjoja

VALMISTUSOHJE

Aloita lisäämällä kulhoon riisijauhot, leivinjauhe ja vaniljajauhe. Sekoita aineet keskenään.

Lisää kauramaito ja kivennäisvesi ja vatkaa, kunnes taikina on tasaista.

Sulata voi (tai margariini vegaanisille vohveleille) ja lisää taikinaan agavesiirapin kanssa. Anna taikinan tekeytyä 15 minuuttia.

Kuumenna vohvelirauta ja paista vohvelit voissa tai margariinissa. Tarjoile esimerkiksi Valkosuklaa Herkkuisan, kookoshiutaleiden ja tuoreiden marjojen kanssa.

POIMI AINEKSET SUORAAN VERKKOKAUPASTAMME

(1) 17,50 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sinulla ei ole vielä tuotteita toivelistalla. Jos haluat tallentaa tuotteen toivelistallesi klikkaa sen kohdalla näkyvää sydänkuvaketta.

Toivelista