ERIKOISJAUHEET TEKEVÄT LEIVONNAISISTA KUOHKEITA JA SALAATEISTA RUOKAISIA
Monipuoliset erikoisjauheet ovat keittiökaapin monitoimijoita, joilla lisäät tekstuuria ja ruokaisuutta annoksiisi luonnon omista raaka-aineista.
Monipuoliset erikoisjauheet helpottavat ruoanlaittoa ja leivontaa sekä tuovat vaihtelua perinteisiin, tuttuihin annoksiiin. Erityisesti vegaanisessa tai kasvispohjaisessa ruokavaliossa erikoisjauheet tarjoavat kermaisuutta, pehmeyttä ja täyteläisyyttä leivonnassa, kastikkeissa, padoissa sekä riisi- ja pastaruoissa.
Auringonkukkalesitiini tekee leivonnaisista ja smoothieista kuohkeita, kermaisia ja tasaisia. Ravintohiivahiutaleet taas toimivat kuin vegaanisena juustoraasteena salaateissa, pastoissa ja riisiruoissa, ja sisältävät proteiinia, kuituja sekä B-ryhmän vitamiineja. Pehmeä, trooppinen lucuma on luonnollinen makeuttaja ja tuo pehmeää tekstuuria leivonnaisiin ja makeisiin jälkiruokiin.