ERIKOISJAUHEET TEKEVÄT LEIVONNAISISTA KUOHKEITA JA SALAATEISTA RUOKAISIA

Monipuoliset erikoisjauheet ovat keittiökaapin monitoimijoita, joilla lisäät tekstuuria ja ruokaisuutta annoksiisi luonnon omista raaka-aineista.

11,95 
Lisää ostoskoriin
Varasto loppu
3,95 

Monipuoliset erikoisjauheet helpottavat ruoanlaittoa ja leivontaa sekä tuovat vaihtelua perinteisiin, tuttuihin annoksiiin. Erityisesti vegaanisessa tai kasvispohjaisessa ruokavaliossa erikoisjauheet tarjoavat kermaisuutta, pehmeyttä ja täyteläisyyttä leivonnassa, kastikkeissa, padoissa sekä riisi- ja pastaruoissa.

Auringonkukkalesitiini tekee leivonnaisista ja smoothieista kuohkeita, kermaisia ja tasaisia. Ravintohiivahiutaleet taas toimivat kuin vegaanisena juustoraasteena salaateissa, pastoissa ja riisiruoissa, ja sisältävät proteiinia, kuituja sekä B-ryhmän vitamiineja. Pehmeä, trooppinen lucuma on luonnollinen makeuttaja ja tuo pehmeää tekstuuria leivonnaisiin ja makeisiin jälkiruokiin.

INSPIROIDU BLOGISSAMME