ERIKOISJAUHEET TEKEVÄT LEIVONNAISISTA KUOHKEITA JA SALAATEISTA RUOKAISIA

Monipuoliset erikoisjauheet ovat keittiökaapin monitoimijoita, joilla lisäät tekstuuria ja ruokaisuutta annoksiisi luonnon omista raaka-aineista.

(7) 11,95 
Lisää ostoskoriin
(10) 3,95 
Lisää ostoskoriin
(2) 13,95 
Lisää ostoskoriin
(8) 5,95 
Lisää ostoskoriin

Monipuoliset erikoisjauheet helpottavat ruoanlaittoa ja leivontaa sekä tuovat vaihtelua perinteisiin, tuttuihin annoksiiin. Erityisesti vegaanisessa tai kasvispohjaisessa ruokavaliossa erikoisjauheet tarjoavat kermaisuutta, pehmeyttä ja täyteläisyyttä leivonnassa, kastikkeissa, padoissa sekä riisi- ja pastaruoissa.

Auringonkukkalesitiini tekee leivonnaisista ja smoothieista kuohkeita, kermaisia ja tasaisia. Ravintohiivahiutaleet taas toimivat kuin vegaanisena juustoraasteena salaateissa, pastoissa ja riisiruoissa, ja sisältävät proteiinia, kuituja sekä B-ryhmän vitamiineja. Pehmeä, trooppinen lucuma on luonnollinen makeuttaja ja tuo pehmeää tekstuuria leivonnaisiin ja makeisiin jälkiruokiin.

INSPIROIDU BLOGISSAMME

Raikas kesäinen salaatti

VIIMEISTELE SALAATTI TÄYDELLISELLÄ KASTIKKEELLA Kun salaattiin on kerätty lempikasvikset sekä ravinteikkaat pähkinät ja muut lisukkeet,...

Raikas Pohjolan marjat -marjasmoothie

Marjasmoothie on klassikkoherkku ja se sopiikin välipalaksi koko perheelle.. Tämä Tuulia Talvion loihtima raikkaan kesäinen...

Helppo arkiruoka – monipuolisesti

Helppo arkiruoka valmistuu yksinkertaisista aineksista. Riittää, että varmistat, että lautaseltasi löytyy runsaasti värikkäitä kasviksia, kuitua,...