Niin paljon hyvää kuin välipalaan mahtuu!

Chia on ollut yksi Foodinin suosituimmista tuotteista jo vuosien ajan. Herkulliset ja täyttävät chia-siemenet ovat monipuolinen ravinnonlähde, joka soveltuu niin leivontaan, ruoanlaittoon kuin välipalojenkin valmistukseen. Ajatus valmiista chia-välipaloista on muhinut Foodinin ajatushautomossa jo pitkään, ja nyt unelmat ovat vihdoin toteutuneet – lusikoitavat ja juotavat chia-välipalat ovat saapuneet kaupan hyllyille, kaikkien suomalaisten saataville!

Kaikki tuotteet

Chia Good Kaakao 145g

Lue lisää

Kaikki tuotteet

Chia Good Sitruuna 145g

Lue lisää

Kaikki tuotteet

Chia Good Mango 145g

Lue lisää
Lue lisää

UUTUUS! Chia Good -smoothiet

Chia Good -tuoteperhe on kasvanut raikkailla Chia Good -smoothieilla

Suomessa valmistetut Chia Good -smoothiet tehdään 100 % luonnon omista raaka-aineista ilman lisättyä sokeria tai vettä. Uutuudet ovat lusikoitavien Chia Good -välipalojen tavoin täynnä niin paljon hyvää kuin välipalaan mahtuu ja kierrätysmuovista valmistettuihin purkkeihin valikoitui vain laadukkaat ja ravitsevat raaka-aineet. Ravitsevuutta ja kuitupitoisuutta runsaan marjapitoisuuden lisäksi smoothieihin tuo chia-siemenet. Herkullisia makuja on kaksi: kotimetsän helmet yhdistävä Mustikka-puolukka ja Mango-mandariini, joka on täynnä trooppista makua ja aurinkoa. Nauti herkullinen ja helppo smoothievälipala työ- tai koulupäivän lomassa, matkalla harrastuksiin tai eväänä metsäretkellä!

Chia Good -smoothiet rantautuvat elo-syyskuun aikana ympäri Suomen S- ja K-ryhmän ruokakauppojen kylmähyllyihin.

Lue lisää smoothieista
Chia Good

Lusikoitavat Chia Good -välipalat

Chia Good -välipalat ovat uudenlaisia lusikoitava välipaloja ruokakauppojen kylmähyllystä!

Aidoista luomu raaka-aineista valmistetut runsaskuituiset, 100 % kasvipohjaiset Chia Good -välipalat ovat täynnä luonnon herkullista makua, ilman lisättyä sokeria. Välipalat valmistetaan Suomessa HPP-korkeapaineprosessoinnilla matalissa lämpötiloissa, jolloin raaka-aineiden aidot maut, värit ja ravintoarvot säilyvät muuttumattomina.

Jokaiselle löytyy oma suosikki: Kaakao saa hurmaavan makunsa aidosta luomu kaakaojauheesta, Kolme marjaa -välipala sisältää jopa 20% oikeaa marjaa, Mango jopa 20% aitoa mangoa, kun taas Sitruuna saa makunsa aidosta sitruunan hedelmälihasta.

Kaikki tuotteet

Chia Good Kaakao 145g

Lue lisää

Kaikki tuotteet

Chia Good Mango 145g

Lue lisää

Kaikki tuotteet

Chia Good Sitruuna 145g

Lue lisää
Lue lisää
Chia Good ruokauutuus

CHIA GOOD ON VALITTU VUODEN RUOKAUUTUUDEKSI!

Fit-lehti järjesti vuoden 2021 lopussa Fit Awards -äänestyksen, jossa tuhannet lukijat ja seuraajat pääsivät kertomaan mielipiteensä vuoden parhaista treenaamisen ja hyvinvoinnin eri kategorioista. Elokuussa 2021 lanseerattu Chia Good -välipala voitti vuoden ruokauutuus-kategorian! Kiitos Fit-lehti ja huikea asiakaskunta! 

LUSIKOITAVA CHIA GOOD TAVOITTELI SUOMALAINEN MENESTYSRESEPTI -TITTELIÄ 2021

Chia Goodin tarinaa ideasta tuotteeksi oli mahdollista seurata mtv3-kanavalla Suomalainen menestysresepti -kilpailussa. Foodinin Maria Jalkanen sekä viisi muuta finalistia kehittelivät tuotteilleen konseptia, makuvariantteja, markkinointia ja pakkausdesignit, sekä teettivät kuluttajatutkimuksia.

Matkaan mahtui niin riemuvoittoja kuin karvaita pettymyksiäkin. Maria taisteli tiensä huippupisteille, luottaen uudenlaiseen tuoteinnovatioon ja Foodinin vahvaan arvopohjaan.

Katso jaksot mtv-palvelusta Katso Marian behind-the-scenes IGTV:t ja lue lisää matkasta

KATSO MAINOSVIDEO

KATSO MARIAN FINAALITUNNELMAT