Chia Good ruokauutuus

CHIA GOOD

Foodinin Chia Good on aivan uudenlainen lusikoitava välipala S- ja K-ryhmän ruokakauppojen kylmähyllystä!

Chia on ollut yksi Foodinin suosituimmista tuotteista jo vuosien ajan. Herkulliset ja täyttävät chia-siemenet ovat monipuolinen ravinnonlähde, joka soveltuu niin leivontaan, ruoanlaittoon kuin välipalojenkin valmistukseen. Ajatus valmiista chia-välipalasta on muhinut Foodinin ajatushautomossa jo pitkään, ja nyt unelmat ovat vihdoin toteutuneet – uudet välipalat ovat saapuneet kaupan hyllyille, kaikkien suomalaisten saataville.

Jokaiselle löytyy oma suosikki: Kaakao saa hurmaavan makunsa aidosta luomu kaakaojauheesta, Kolme marjaa -välipala sisältää jopa 20% oikeaa marjaa, Mango jopa 20% aitoa mangoa, kun taas Sitruuna saa makunsa aidosta sitruunan hedelmälihasta.

Vain aidoista luomu raaka-aineista valmistetut runsaskuituiset chia-välipalat ovat täynnä luonnon herkullista makua, ilman lisättyä sokeria. Välipalat valmistetaan Suomessa HPP-korkeapaineprosessoinnilla matalissa lämpötiloissa, jolloin raaka-aineiden aidot maut, värit ja ravintoarvot säilyvät muuttumattomina.

Chia Good ruokauutuus

CHIA GOOD ON VALITTU VUODEN RUOKAUUTUUDEKSI!

Fit-lehti järjesti viime vuoden lopussa Fit Awards -äänestyksen, jossa tuhannet lukijat ja seuraajat pääsivät kertomaan mielipiteensä vuoden parhaista treenaamisen ja hyvinvoinnin eri kategorioista. Elokuussa lanseerattu Chia Good -välipala voitti vuoden ruokauutuus-kategorian! Kiitos Fit-lehti ja huikea asiakaskunta! 

Chia Good kolme marjaa

KOLME MARJAA

Mansikkaa, mustikkaa ja vadelmaa yhdistävä Kolme marjaa sisältää 20% marjaa.

Ainesosat:

Vesi, kookosvesi*, kookosmaito*, mansikka*, chia*, mustikka*, vadelma*, makeutusaine erytritoli*, sitruunatäysmehutiiviste*, luontaiset aromit, merisuola 

*= luomu

chia good mango

MANGO

Pehmeä, trooppinen Mango chia-välipala sisältää 20% aitoa mangoa.

Ainesosat:

Vesi, kookosvesi*, mango* 20%, kookosmaito*, chia*, tapiokatärkkelys*, sitruunatäysmehutiiviste*, merisuola, luontaiset aromit  

*= luomu

Lue Lisää
chia good sitruuna

SITRUUNA

Ihastuttavan kirpeä Sitruuna saa makunsa aidosta sitruunan hedelmälihasta.

Ainesosat:

Kookosvesi*, vesi, kookosmaito*, chia*, sitruuna* 6%, makeutusaine erytritoli*, sitruunatäysmehutiiviste* 1%, merisuola, luontaiset aromit  

*= luomu

Lue Lisää

Löydät Chia Good -välipalat S- ja K-ryhmän ruokakaupoista sekä valituista pienmyymälöistä ja huoltoasemilta. Koska Chia Good on kylmähyllytuote, emme toistaiseksi voi myydä sitä omasta verkkokaupastamme.

CHIA GOOD TAVOITTELI SUOMALAINEN MENESTYSRESEPTI -TITTELIÄ

Chia Goodin tarinaa ideasta tuotteeksi oli mahdollista seurata mtv3-kanavalla Suomalainen menestysresepti -kilpailussa. Foodinin Maria Jalkanen sekä viisi muuta finalistia kehittelivät tuotteilleen konseptia, makuvariantteja, markkinointia ja pakkausdesignit, sekä teettivät kuluttajatutkimuksia.

Matkaan mahtui niin riemuvoittoja kuin karvaita pettymyksiäkin. Maria taisteli tiensä huippupisteille, luottaen uudenlaiseen tuoteinnovatioon ja Foodinin vahvaan arvopohjaan.

Katso jaksot mtv-palvelusta Katso Marian behind-the-scenes IGTV:t ja lue lisää matkasta

KATSO MAINOSVIDEO

KATSO MARIAN FINAALITUNNELMAT