Välipalalla on väliä – Kehitimme Suomessa valmistetut smoothiet, joissa on maku ja ravintoarvot kohdillaan

Haluamme mahdollistaa ja edesauttaa parempien valintojen ruokakulttuuria Suomessa ja tarjota jokaiselle mahdollisuuden valita myös parempia välipaloja. Niinpä Chia Good -tuoteperhe kasvaa nyt kahdella 100 % kasvipohjaisella koko perheen juotavalla välipalalla. Suomessa valmistetut Chia Good -smoothiet ovat täynnä aitoa luonnon makua ilman lisättyä sokeria tai vettä. Kotimetsän parhaat helmet keräsimme puolestasi pirteään Chia Good Mustikka-puolukka -smoothieeseen ja trooppisista hedelmistä makeaa makua saava Chia Good Mango-mandariini -smoothie on kuin purkillinen aurinkoa, jota voi nauttia hymyssä suin myös talvipimeällä. Ravitsevuutta ja kuitupitoisuutta runsaan marjapitoisuuden lisäksi smoothieihin tuo chia-siemenet, jotka sisältävät myös runsaasti hyviä rasvahappoja. Kiireiseen ja aktiiviseen arkeen sopivat uutuudet tarjoavat herkullista energiaa mm. työ- ja koulupäivän aikana, metsäretkillä sekä matkalla harrastuksiin. Maista ja ihastu!

UUTUUS! Chia Good Mustikka-puolukka -smoothie 250ml

Smoothien raikas aitojen lähimetsän marjojen maku kutsuu matkalle kotimetsän. Kierrätysmuovista valmistettuun pulloon pakattu smoothie valmistetaan Suomessa HPP-korkeapainepastöroinnilla ilman korkeita lämpötiloja, jolloin välipalan ravinteet, maku ja koostumus pysyvät tuoreina.

100 % hyvää tekevät ainesosat: Omena, omenamehu, banaani, mustikka 9,7 %, puolukka 8 %, sitruunamehu, chia-siemen 1 %

Lue lisää

UUTUUS! Chia Good Mango-mandariini -smoothie 250ml

Makean trooppinen Mango-mandariini on täynnä aurinkoa, jota voit nauttia talvipimeälläkin. Kierrätysmuovista valmistettuun pulloon pakattu smoothie valmistetaan Suomessa HPP-korkeapainepastöroinnilla ilman korkeita lämpötiloja, jolloin välipalan ravinteet, maku ja koostumus pysyvät tuoreina.

100 % hyvää tekevät ainesosat: Mango 39%, mandariini 26%, banaani, omenamehu, sitruunamehu, chia-siemen 1%

Lue lisää

Maista ja ihastu raikkaisiin koko perheen uutuuksiin!

Chia Good -smoothiet rantautuvat elo-syyskuun aikana S- ja K-ryhmän ruokakauppojen kylmähyllyihin. Löydät uutuudet myös valituista pienmyymälöistä ja huoltoasemilta. Koska Chia Good on kylmähyllytuote, emme toistaiseksi voi myydä sitä omasta verkkokaupastamme.

Lusikoitavat Chia Good -välipalat

Vain aidoista luomuraaka-aineista valmistetut runsaskuituiset Chia Good-välipalat ovat täynnä luonnon herkullista makua, ilman lisättyä sokeria. Kuitupitoiset ja ravinteikkaat chia-sie- menet yhdistettynä aitoihin marjoihin ja hedelmiin luovat yhdessä aidosti terveellisen ja täyttävän välipalan. Jokaiselle löytyy oma suosikkimaku: Chia Good Kolme marjaa -välipala sisältää jopa 20% aitoa marjaa, Mango jopa 20% herkullista mangoa, kun taas Sitruuna saa makunsa aidosta sitruunan hedelmälihasta ja vähähiilihydraattinen Kaakao saa makunsa luomulaatuisesta kaakaojauheesta.

CHIA GOOD

KAAKAO

CHIA GOOD

SITRUUNA

CHIA GOOD

KOLME MARJAA

CHIA GOOD

MANGO

LUSIKOITAVA CHIA GOOD TAVOITTELI SUOMALAINEN MENESTYSRESEPTI -TITTELIÄ

Chia Goodin tarinaa ideasta tuotteeksi oli mahdollista seurata mtv3-kanavalla Suomalainen menestysresepti -kilpailussa. Foodinin Maria Jalkanen sekä viisi muuta finalistia kehittelivät tuotteilleen konseptia, makuvariantteja, markkinointia ja pakkausdesignit, sekä teettivät kuluttajatutkimuksia.

Matkaan mahtui niin riemuvoittoja kuin karvaita pettymyksiäkin. Maria taisteli tiensä huippupisteille, luottaen uudenlaiseen tuoteinnovatioon ja Foodinin vahvaan arvopohjaan.

Katso jaksot mtv-palvelusta Katso Marian behind-the-scenes IGTV:t ja lue lisää matkasta