UUTUUSMAKU Chia Good Kaakao!

Me Foodinilla haluamme rohkaista kaikkia tekemään parempia ja kestävämpiä valintoja helposti ja mistään tinkimättä. Niinpä kehitimme täysin uudenlaiset Chia Good -välipalat. Suomalainen menestysresepti hittituoteperhe saa nyt riveihinsä vahvistusta – tervetuloa Chia Good Kaakao! Chia Good Kaakaon filosofia on tuttu aikaisemmista Chia Goodeista – hyvää on niin paljon, kun välipalaan mahtuu ja herkullista makua on vain aidoista luomu raaka-aineista, ilman lisättyä sokeria. Välipalat valmistetaan Suomessa HPP-korkeapaineprosessoinnilla matalissa lämpötiloissa, jolloin raaka-aineiden aidot maut, värit ja ravintoarvot säilyvät muuttumattomina.

CHIA GOOD KAAKAO

100 % kasvipohjainen ja vähähiilihydraattinen Chia Good Kaakao saa hurmaavan makunsa aidosta luomu kaakaojauheesta ja kermaisuuden kookosmaidosta. Runsaskuituinen välipala sopii täydellisesti myös evääksi tai jälkkäriksi. Maista ja ihastu!

Ainesosat: Vesi, kookosmaito*, chia* 10%, makeutusaine erytritoli*, kaakaojauhe* 2%, merisuola, luontaiset aromit. *= luomu

LUE LISÄÄ

Löydät Chia Good -välipalat ruokakaupoista sekä valituista pienmyymälöistä ja huoltoasemilta. Koska Chia Good on kylmähyllytuote, emme toistaiseksi voi myydä sitä omasta verkkokaupastamme.

FOODININ KAAKAO ON VASTUULLINEN VALINTA

Käyttämämme kaakaon viljely on vastuullista ja kestävän kehityksen mukaista. Sillä tuetaan ja kunnioitetaan niin ympäristöä kuin kaakaon viljelijöitäkin. Kaakaomme viljelevät ja tuottavat pienet, noin 10-15 perheviljelijän yhteisöt Perussa. 

HELPPO lusikoitava

eväs

runsaskuituinen

välipala

hyvän omantunnon

HERKKU

UUTUUS VÄLIPALATRIO – OLETKO JO LÖYTÄNYT SUOSIKKIMAKUSI?

Jaa oma Chia Good -hetkesi tunnisteilla #foodin @foodin, niin pääsemme mukaan makumatkallesi!

CHIA GOOD

KOLME MARJAA

CHIA GOOD

mango

CHIA GOOD

SITRUUNA

Ihana, terveellinen uutuus! Huippu hyvän makuinen. Ostan varmasti uudelleen.

Tuija

Maukas, mangoinen, ihana koostumus. Täydellinen välipala!

Jenni

Hyvä, raikas maku ja koostumuskin sopiva. Arvostan tuotetta, kiitos siitä!

Irene
Suomalainen menestysresepti

CHIA GOOD TAVOITTELI SUOMALAINEN MENESTYSRESEPTI -TITTELIÄ

Chia Goodin tarinaa ideasta tuotteeksi oli mahdollista seurata mtv3-kanavalla Suomalainen menestysresepti -kilpailussa. Foodinin Maria Jalkanen sekä viisi muuta finalistia kehittelivät tuotteilleen konseptia, makuvariantteja, markkinointia ja pakkausdesignit, sekä teettivät kuluttajatutkimuksia.

Matkaan mahtui niin riemuvoittoja kuin karvaita pettymyksiäkin. Maria taisteli tiensä huippupisteille, luottaen uudenlaiseen tuoteinnovatioon ja Foodinin vahvaan arvopohjaan.

Lue lisää kilpailusta Katso Marian behind-the-scenes videot