Mokkapaloista saa täydellisen jouluversion Foodin Pipariherkkuisakuorrutteella sekä ihanalla piparkakkumurulla. Tämä luontaisesti gluteeniton herkku on helppo tehdä ja uunipellille tehtynä herkusta riittää kaikille jouluvieraille.

AINEKSET

150 g voita 

2 dl Foodin mantelijauhoja 

2 dl gluteenittomia kaurajauhoja 

0,5 dl Foodin kaakaojauhetta

2 tl leivinjauhetta 

½ tl Foodin merisuolaa 

3 dl Foodin kookossokeria 

3 kananmunaa 

1 dl kahvia 

Kuorrutus: 

2 purkkia Foodin Pipariherkkuisaa 

Gluteenittomia piparkakkuja 

RESEPTI

Lämmitä uuni 200 asteeseen. Vuoraa uunipelti leivinpaperilla. 

Sulata voi ja anna jäähtyä. Sekoita yhteen kuivat aineet: jauhot, kaakaojauhe, leivinjauhe ja suola. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Lisää muna-sokeriseokseen kuivat aineet, kahvi ja voi varovasti käännellen. Kaada taikina uunipellille ja paista 200 asteessa noin 12 minuuttia tai kunnes leivonnainen on kypsää (voit kokeilla tikulla). 

Anna pohjan jäähtyä. Notkista Foodin Pipariherkkuisaa mikrossa ja levitä jäähtyneen pohjan päälle. Murustele päälle runsaasti piparkakkuja. 

POIMI AINEKSET SUORAAN VERKKOKAUPASTAMME

(3) 7,95 
(2) 2,59 
Varasto loppu
(2) 6,95 
-20%
(2) 8,00 
(1) 2,80 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sinulla ei ole vielä tuotteita toivelistalla. Jos haluat tallentaa tuotteen toivelistallesi klikkaa sen kohdalla näkyvää sydänkuvaketta.

Toivelista