Pannacotta eli italialainen klassikkojälkiruoka keitetty (cotta) kerma (panna) maistuu taivaalliselta vegaanisena suklaisena versiona. Foodin täyteläinen kookosmaito luo kermaisen pohjan pannacottalle ja Foodin kaakaojauhe sekä raakasuklaa maustavat jälkiruoan. Hyydyttävänä ainesosana toimii agar agar –jauhe.
AINEKSET
330 ml Foodin kookosmaitoa
4 rkl Foodin kookossokeria
2 rkl Foodin kaakaojauhetta
80 g eli kaksi levyä Foodin raakasuklaata esim. Raakasuklaa Coconut Milk 41%
1 tl Agar agar -jauhetta
Ripaus suolaa
Tarjoilua varten: raastettua raakasuklaata
VALMISTUS
Keitä kattilassa keskilämmöllä kookosmaitoa, kookossokeria, kaakaojauhetta, suklaapalasia, agar agar –jauhetta ja suolaa muutaman minuutin ajan kunnes seos sakeutuu.
Kaada suklainen seos tarjoiluastioihin ja laita jääkaappiin jäähtymään vähintään tunniksi.
Ennen tarjoilua koristele annokset raastetulla raakasuklaalla.