Pestopasta on täydellinen reseptivalinta niihin hetkiin, kun mieli tekee jotain herkullista syötävää, mutta aika on kortilla. Tämän reseptin tekemiseen ei mene kuin 10 minuuttia!
Tarkista vegaanista ruokavaliota noudattavalle ruokaa tehdessäsi, että pasta on kananmunatonta.
TARVITSET
1 l vettä
1 tl Foodin Hienoa Merisuolaa
250 g pasta penne, kananmunaton, gluteeniton
Punainen pesto:
(noin 3 dl valmista pestoa)
100 g aurinkokuivattuja tomaatteja
1 dl Foodin Oliiviöljyä Extra Virgin
3 valkosipulinkynttä
Foodin Mustapippuria
1 dl Foodin Paramesania
ripaus Foodin Hienoa Merisuolaa
1 dl tuoretta basilikaa
NÄIN ONNISTUT
Kiehauta suolalla maustettu vesi ja keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan noin 8 minuuttia. Valuta.
Valmista sillä välin pesto.
Laita aurinkokuivatut tomaatit ja öljy leikkurinterällä varustettuun kulhoon. Lisää kuoritut valkosipulinkynnet, mustapippuria, Paramesan vegaanista pähkinä-siemenraastetta, merisuolaa ja tuoretta basilikaa. Jauha hienoksi. Tarkista maku.
Sekoita lämpimän pastan joukkoon ja tarjoa. Ripottele pinnalle vielä Paramesania.
POIMI AINEKSET SUORAAN VERKKOKAUPASTAMME
Kaikki tuotteet
Kaikki tuotteet