Pestopasta on täydellinen reseptivalinta niihin hetkiin, kun mieli tekee jotain herkullista syötävää, mutta aika on kortilla. Tämän reseptin tekemiseen ei mene kuin 10 minuuttia! 

Tarkista vegaanista ruokavaliota noudattavalle ruokaa tehdessäsi, että pasta on kananmunatonta.

TARVITSET

1 l vettä
1 tl Foodin Hienoa Merisuolaa
250 g pasta penne, kananmunaton, gluteeniton

Punainen pesto:

(noin 3 dl valmista pestoa)
100 g aurinkokuivattuja tomaatteja
1 dl Foodin Oliiviöljyä Extra Virgin
3 valkosipulinkynttä
Foodin Mustapippuria
1 dl Foodin Paramesania
ripaus Foodin Hienoa Merisuolaa
1 dl tuoretta basilikaa

NÄIN ONNISTUT

Kiehauta suolalla maustettu vesi ja keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan noin 8 minuuttia. Valuta.

Valmista sillä välin pesto.

Laita aurinkokuivatut tomaatit ja öljy leikkurinterällä varustettuun kulhoon. Lisää kuoritut valkosipulinkynnet, mustapippuria, Paramesan vegaanista pähkinä-siemenraastetta, merisuolaa ja tuoretta basilikaa. Jauha hienoksi. Tarkista maku.

Sekoita lämpimän pastan joukkoon ja tarjoa. Ripottele pinnalle vielä Paramesania.

POIMI AINEKSET SUORAAN VERKKOKAUPASTAMME

14,49 
Lisää ostoskoriin
Varasto loppu

Kaikki tuotteet

Merisuola, hieno, 400g

2,80 
3,49 
Lisää ostoskoriin

Kaikki tuotteet

Paravegano, 120g

3,95 
Lisää ostoskoriin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sinulla ei ole vielä tuotteita toivelistalla. Jos haluat tallentaa tuotteen toivelistallesi klikkaa sen kohdalla näkyvää sydänkuvaketta.

Toivelista