Vegaaniset valkosuklaaherkut ovat vastaus parempiin herkutteluhetkiin

Herkullisen valkosuklaakuorrutuksen saaneet marjat ja pähkinät ovat omaa tuotantoamme aina suklaan teosta kuorruttamiseen ja pakaamiseen saakka. Herkut valmistetaan Vaajakosken tehtaallamme uusiutuvaa aurinkoenergiaa hyödyntäen. Uniikki suussa sulava valkosuklaakuorrute valmistetaan 100 % luonnon omista raaka-aineista ilman valkoista sokeria, palmuöljyä tai lisäaineita. Näitä herkkuja voi napostella hyvällä mielellä koko perhe! Valkosuklaaherkut sopivat myös vegaaneille, sillä ne eivät sisällä lainkaan eläinperäisiä ainesosia.

Neljä herkullista makuparia

Herkuttelu kuuluu elämään! Täyteläiset ja makeat vegaanisella valkosuklaalla kuorrutetut marjat ja pähkinät ovat vastaus parempiin herkkutoiveisiin ja makeampiin välipalavaihtoehtoihin. Herkullisia vaihtoehtoja on neljä: kirpsakka valkosuklaavadelma, mehevä valkosuklaamansikka, kermainen valkosuklaacashew ja makea valkosuklaarusina. Vaihtoehdoista löytyy varmasti suosikki makuusi!

Mitä vegaaninen valkosuklaakuorrute sisältää?

Uniikki valkosuklaakuorrute valmistuu vain neljästä raaka-aineesta: raakaruokosokerista, kaakaovoista, kookosmaitojauheesta sekä ripauksesta merisuolaa. Se on herkullistakin herkullisempi makunautinto, joka ei sisällä mitään ylimääräistä!

Valkosuklaassa käytettävä kaakaovoi valmistetaan Criollo-alkuperäislajikkeen kaakaopavuista kylmäpuristamalla, jotta sen luonnolliset ominaisuudet säilyisivät mahdollisimman hyvin. Criollo-kaakaopapujemme juuret ulottuvat syvälle Perun Amazonian vehreisiin sademetsiin, jossa pienet perheyhteisöt viljelevät kaakaopapuja vastuullisesti ja kestävän kehityksen mukaisesti.

valkosuklaarusina luomu

Herkullisia naposteltavia, sopivat maidottomaan ruokavalioon. Parhaita herkkuja lapsillekin karkkien sijasta!

Eveliina
valkosuklaa vadelma

Makeata valkosuklaata yhdistettynä kirpsakkaan vadelman kanssa, toimii. Ostaisin uudestaan.

Minni
valkosuklaacashew

Todella herkullinen, ei liian makea. Ihania pieneen herkkuhetkeen. 🙂

Emilia

Vastustamattomat Herkkuisa valkosuklaalevitteet 

Ihanan pehmeät ja makunystyröitä hellivät valkosuklaa Herkkuisat valmistetaan 100% kasvipohjaisista raaka-aineista. Täyteläiset valkosuklaalevitteet saavat makunsa kookosöljystä, cashewpähkinästä ja kookoshiutaleista. Sokeriton versio saa ihanan makeuden luonnollisesta erytritolista. Myös Herkkuisat valmistuvat Vaajakosken elintarviketehtaallamme 100 % aurinkoenergialla – ne ovat siis parempi herkku sinulle ja planeetallemme. 

Kesän Herkkuisa-hetkiin

Herkkuisa on hurmannut asiakkaamme eikä ihme, se maistuu niin sellaisenaan, kuin osana leivontaa ja smoothiekulhojakin. Parhaimmillaan valkosuklainen, makea Herkkuisa on tuoreiden mansikoiden dippinä tai esimerkiksi leivonnaisten koristeena. Kokeile myös alta löytyviä reseptejä ja ihastu!

Mansikkagalette

Katso resepti

Mansikkapuikot

Katso resepti

Herkkuisa karamellipavlova

Katso resepti