UUTUUS! URHEILUJUOMAJAUHE VIE URHEILUSUORITUKSET SEURAAVALLE TASOLLE

10-vuotis juhlavuotemme ensimmäinen uutuus on vastaus urheilijoiden ja aktiivisesti liikkuvien toiveisiin! Urheilujuomajauheesta valmistat helposti raikkaan, sitrushedelmiltä maistuvan urheilujuoman joka tuo boostia urheilusuorituksiin.

Vaajakosken tehtaallamme valmistettu ja tuotekehityksemme hyppysissä syntynyt jauhesekoitus sisältää mm. raakaruokosokeria, joka tuo nopeasti imeytyvää energiaa, optimaalista nestetasapainoa ylläpitäviä elektrolyyttejä (Na, CI, Mg, K) ja haaraketjuisia aminohappoja (BCAA), jotka tehostavat treeniä ja vaikuttavat esimerkiksi lihasten kehitykseen ja palautumiseen. Sekoita jauhetta haluamasi nesteen sekaan ja nauti raikas energiaboosti ennen urheilua, sen aikana tai jälkeen!

Kysymyksiä & vastauksia

Raakaruokosokeria, haaraketjuisia aminohappoja (BCAA), merisuolaa, kaliumbitartraattia, omenahappoa, magnesiummalaattia, luontaisia aromeita, Celtic Sea Salt –hivenainesekoitusta sekä askorbiinihappoa.

Sekoita 50 g (½ dl) jauhetta 1 litraan nestettä ja nauti 1–3 dl valmista juomaa 10–20 min välein ennen suoritusta, suorituksen aikana tai sen jälkeen. Jauhe sopii käytettäväksi myös kuuman veden tai mehun kanssa. 

Urheilujuomajauhe on myynnissä verkkokaupassamme ja se rantautuu kevään aikana hyvin varustettuihin ruokakauppoihin ympäri Suomen.

Tyhjän urheilujuomajauhepussin voit kierrättää kartonkikeräykseen. ♻️

Pidä huolta optimaalisesta nestetasapainosta elektrolyyttijauheella

Riittävän veden juomisen lisäksi elimistömme vaatii myös elektrolyyttejä, jotta sähköiset järjestelmämme toimivat normaalisti. Helpoin ja herkullisin tapa huolehtia riittävästä nesteytyksestä ja elektrolyyttien saannista on valmis elektrolyyttijauhe. Keskeisimmät elektrolyyttijauheiden käyttökohteet linkittyvät hikoiluun (esim. urheilu, helle, saunominen, flunssa) ja ketogeenisen ruokavalion johdosta lisääntyneeseen elektrolyyttien tarpeeseen, mutta niistä on hyötyä myös yleisen vireystilan ylläpitämiseen ja esimerkiksi suonenvetojen ennaltaehkäisyyn. Lue lisää elektolyyttijauheista ja niiden hyödyistä täältä.

Löydät valikoimastamme elektrolyyttijauheet raikkaissa Sitrus ja Marjaisa mauissa, sekä maustamattomana versiona.

AITAJUOKSIJA NOORALOTTA NEZIRIN VALINTA ON MARJAISA ELEKTROLYYTTIJAUHE

“Mun lemppari elektrolyyttijauheista on Marjaisa ja se on tärkeä osa treenikassia. Mulle riittävä ja oikea nesteytys on ollut aina haaste, sillä päivittäinen nesteiden saanti jää usein liian alhaiseksi. Kun mun keho on liian kuiva, huomaan sen heti poikkeuksellisena väsymyksenä sekä päänsärkyherkkyytenä. Foodinin elektrolyyttijauheiden saavuttua nesteytyksestä huolehtii helposti ja herkullisesti ja olen aidosti saanut tuotteista paljon apua!”